02 / 05 / 2024

Bayrampaşa Axis ulaşım

Bayrampaşa Axis ulaşım

Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi olarak 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlandı. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofislerin büyüklükleri 74 metrekareden başlıyor.

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

Bayrampaşa dönüşüm projesinde sözleşme randevuları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında Bayrampaşa ilçesi sınırları içerisinde kalan İsmetpaşa Mahallesi’nde yepyeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. 

Bayrampaşa cezaevi alanı dönüşüm projesi 2019'da tamamlanacak!

Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı Kentsel Dönüşüm projesinin fiziki çalışmaları başladı. Proje kapsamında, alana 2 bin 300 konutun yanı sıra devlet hastanesi, okul, cami, meydan, kültür ve sanat merkezi, yer altı otoparkı, spor salonları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile dükkânlar inşa edilecek.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planını dün askıya çıkardı...

Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm Ekim'de başlıyor!

Yıkımı 2009'da gerçekleştirilen Bayrampaşa'daki eski cezaevi alanında hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi, ekim ayı başında düzenlenecek törenle başlayacak.

Bayrampaşa Cezaevi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa'nın değişen çehresini anlattı. Aydıner, eski cezaevi alanında dönüşüm yapılacağını ve bölgenin kültür sanat merkezi haline geleceğini söyledi.

Düzce Belediyesi yeni ulaşım ağı oluşturuyor!

Düzce Belediyesi Düzce’nin merkezi ile mahalleleri arasında yeni bir ulaşım ağı oluşturuyor. Bu kapsamda yapılan yol açma çalışmaları Kiremitocağı Mahallesinde sürüyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme şartları!

Axis İstanbul Bayrampaşa'da ofisler 352 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Axis İstanbul projesinde teslimler önümüzdeki ay başlıyor...

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları!

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları 344 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Bayrampaşa Axis İstanbul 15 Mayıs'ta açılıyor!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul kapılarını 15 Mayıs'ta açıyor. Sur Yapı ve Hayat Holding imzası taşıyan Axis İstanbul 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Bayrampaşa Axis ulaşım Haberi

Bayrampaşa Axis ulaşım

Ulaşım bilgileri kapsamında proje Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika, Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakika, Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika, Atatürk Havalimanı'na 8 dakika, Bakırköy Adalet Sarayı'na 6 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Ofislerin büyüklükleri 74 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede sabit kur avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Projedeki ofisler isteğe bağlı olarak ise 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor.


Ortak alanları arasında projede kafeler, restoranlar, print center, oturma terasları, arşiv odası, fitness center, geniş lobi alanları, spor salonu, toplantı salonları hobi ve oyun odası, kat bahçeleri, AVM, sinema salonları bulunuyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul teslim tarihi olarak 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlandı. Yüzde 10 indirim sağlayan projede 60 ay vade farksız taksitlendirme uygulanıyor. Projede ofis fiyatları 327 bin dolardan başlıyor.


Telefon: 444 5...