21 / 05 / 2024

bayrampaşa belediyesi asansör semineri

bayrampaşa belediyesi asansör semineri

Asansör kazalarının önüne geçmek için çalışmalara devam eden Bayrampaşa Belediyesi, ‘Asansör Mevzuatı’ semineri düzenledi, Asansör Mevzuatı seminerinin açılış konuşmasını Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya yaptı...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Hamas'tan Harem-i İbrahim Camisi'ne asansör inşa edilmesine tepki!

Hamas Hareketi, El-Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'ne "büyük bir asansör" inşa edilmesini öngören projenin, Batı Şeria'daki mukaddesatı tehdit ettiğine dikkat çekti...

RoyalCert, Türkiye’nin asansör karnesini açıkladı!

A Tipi Muayene Kuruluşu RoyalCert, Türkiye’nin 2019 yılı asansör karnesini ve kuruluşun 2019 yılı değerlendirmesini paylaştı...

Kapadokya'da kayanın üzerine inşa edilen asansöre tepki!

Kapadokya'da doğal kayalık üzerine inşa edilen asansör gündeme oturdu. İşletme sahibi, 'Kurul onayıyla yapıldı.' diyerek kendini savunurken Mimarlar ise bölgenin günden güne betonlaştırıldığını belirtti.

Bayrampaşa Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

2018 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek için bir toplantı gerçekleştiren Bayrampaşa Belediye Meclisi, raporu oy çokluğu ile onayladı.

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

Bayrampaşa'ya 4 katlı otopark!

Yatırımlarına ara vermeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi 16 bin metrekare alan üzerine 4 katlı otopark inşa ediyor.

Bayrampaşa Belediyesi'nden halı saha kiralama ihalesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanlığı,Yenidoğan Mahallesi ve Kocatepe Mahallesi'ndeki halı sahaları ihaleye çıkarıyor...

Torun Center asansör kazasında 9 sanığa para cezası!

Şişli'de 6 Eylül 2014'te 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasına ilişkin davada yargılanan 9 sanığa, 60 bin 800'er adli para cezası kesildi. 

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

bayrampaşa belediyesi asansör semineri Haberi

bayrampaşa belediyesi asansör semineri


Asansör kazalarının önüne geçmek için çalışmalara devam eden Bayrampaşa Belediyesi, ‘Asansör Mevzuatı’ semineri düzenledi.


Bayrampaşa Belediyesi ve TSE Avrupa Yakası Gözetim ve Muayene Başkanlığı’nın Belediye Kültür Salonu’nda ortaklaşa düzenlediği seminerde ilgililere ve yetkililere “Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği” ile “Asansör Periyodik Kontrolleri için Yetkilendirilecek A tipi Muayene Kuruluşlarına Dair Tebliğ” hakkında genel bilgiler verildi.


Açılış konuşmasını Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya’nın yaptığı seminere Bayrampaşa sınırları içinde faaliyet gösteren müteahhitler, yapı denetim firmaları, asansör firmaları, bina sorumluları, ilgili vatandaşlar ve belediye personeli katıldı.


Bayrampaşa Belediyesi ve TSE arasında yapılan protokol kapsamında, seminerin ihtiyaç halinde tekrarlanacağı öğrenildi.



Bayrampaşa...