17 / 06 / 2024

Bayrampaşa Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Bayrampaşa Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Dar alanlarda butik tarzda kentsel dönüşüm startı, 2 bin 500 metrekarelik 6 binanın yıkımı ile Bayrampaşa’da verildi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, iş makinesi ile yıkımı bizzat kendi gerçekleştirdi.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm amaçlı imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçeleri, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerce vatandaş kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hakları ve sözleşmeleri dikkate almadığını belirten Gaziosmanpaşalılar, konuya ilişkin konuştu.

Bayrampaşa Sağmalcılar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ile binalar yenilendi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları ile binaları yenilemeye devam ediyor. 

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden bina risk tespiti çağrısı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında vatandaşlara, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın lisans verdiği büro ve yapı denetim firmalarına “bina risk tespiti” yaptırmalarını söyledi. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından, 926 konut, her daire için kapalı otopark ve sosyal donatı alanlarını kapsayacak olan Bağlarbaşı Mahallesi 2.Etap 7A Kentsel Dönüşüm Projesi’nin inşaatına başlandı.

Bayrampaşa Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Bayrampaşa Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Bayrampaşa Belediyesi, ilçe sınırlarında butik tarz dönüşüme start verdi. Spor alanlarında, sanayide ve yeşil alanlarda kentsel dönüşümü başlatan Bayrampaşa Belediyesi ilçedeki dar alanlarda belirlediği merkezleri kamulaştırarak kentsel dönüşümü hızlandırmaya başladı. Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında geniş kullanım alanları elde edilecek. Yıkım törenine katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, iş makinesi ile yıkımı bizzat kendisi gerçekleştirirdi.


“YIKA YIKA MODERN KENT YAPACAĞIZ”

İlçede otopark sorunu olduğunu belirten Başkan Aydıner, “Otopark konusunda sıkıntı çektiğimiz bir Bayrampaşa’da 500 metrekarelik bir yeşil alanı bin 500 metrekareye çıkarıyoruz. Yeşil alanı büyütüyoruz. Altına da devasa 3 katlı otopark yapıyoruz. Bu otoparkın altına ve üzerine yıllardır halkımızın kullandığı çay bahçesi yine yapıyoruz. Altıntepsi Spor Kulübü’müze burada bir mekan vereceğiz” diye konuştu.

Aydıner, otoparkın...