04 / 05 / 2024

Bayrampaşa Belediyesinin bütçesi ne kadar

Bayrampaşa Belediyesinin bütçesi ne kadar

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2016 mali yılı bütçesini görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında toplandı. Bayrampaşa Belediyesi 2016 yılı bütçesi tahmini 190 milyon TL olarak belirlendi.

Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL!

Bu sene toplamda 350 bin konutun dönüştürüleceği Yarısı Bizden kampanyasının bütçesi 105 milyar TL oldu. İşte dev dönüşümle ilgili detaylar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 45 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2023 yılı bütçesi 45 milyar 100 milyon Türk Liraı şeklinde kabul edildi. Söz konusu bütçenin yüzde 41’lik kısmı yatırımlara ayrıldı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Bütçe Haziran'da 219 milyar 637 milyon lira açık verdi!

Merkezi yönetim bütçesi Haziran ayında 219 milyar 637 milyon Türk Lirası açık verdi. İşte Bakanlık tarafından açıklanan son dakika rakamları...

Son dakika! 2023 yılı ek bütçesi kabul oldu!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından onaylanan bir kararla, 2023 yılı ek bütçesi kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Canlı canlı resmen açıkladı! Bütün emekliler hemen baksın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde... Recep Tayyip Erdoğan, 15 milyon emekliyi etkileyen haberi canlı canlı resmen açıkladı... Bütün emekliler hemen baksın...

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! Bütçe Nisan'da ne kadar açık verdi?

Hazine ve Maliye Bakanlığı Nisan ayı için geçerli olmak üzere bütçe verilerini verilerini paylaştı. verilerine göre merkezi yönetim bütçesi Nisanda 132,5 milyar TL açık verdi.

2023 merkezi yönetim bütçesi belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ni duyurdu. 2023 bütçesinde giderler 4,47 trilyon lira, gelirler 3,81 trilyon lira, bütçe açığının GSYH'ye oranı yüzde 3,5 şeklinde öngörüldü.

Merkezi yönetim bütçesi bir ayda 31,1 milyar TL açık verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, merkezi yönetim bütçesinin geçen yılın aynı ayında 25 milyar 31 milyon TL açık verirken, 2022 yılının Haziran ayında ise 31 milyar 59 milyon TL açık verdiğini açıkladı.

Bakan Pakdemirli açıkladı: Tarımsal destekleme bütçesi 29 milyar lira oldu!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2022 yılında 25,8 milyar lira olarak planlanan tarımsal destekleme bütçesinin 3,2 milyar lira ek bütçe sağlanarak 29 milyar liraya çıkarıdığını açıkladı.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İBB'nin 2022 bütçesi 43.6 milyar TL!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), 43 milyar 650 milyon liralık 2022 yılı bütçesi, oy çokluğu ile kabul edildi.

Bayrampaşa Belediyesinin bütçesi ne kadar Haberi

Bayrampaşa Belediyesinin bütçesi ne kadar


Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2016 mali yılı bütçesini görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında toplandı. Toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi Grubu, birim müdürleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Yapılan görüşmelerin ardından tahmini 190 milyon TL olarak belirlenen 2016 yılı mali bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.


BAŞKAN AYDINER: BİZLER SADECE HALKIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ

2016 yılı mali bütçe inceleme raporunun maddeler halinde okunmasının ardından  konuşan Başkan Atila Aydıner, bugüne kadarki icraatlarını ayrıntılı bir şekilde anlattı. Aydıner, “Bugün hep birlikte görüyoruz ki Bayrampaşa, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda,  kültürde, sanatta, kent mimarisinde, sosyal belediyecilikte hiç bu kadar başarılı, güçlü ve etkili olmamıştı” dedi.


"Yatırımlarımızın hepsi Bayrampaşa’mızın yararına yatırımlarıdır” diyen Başkan Aydıner, özetle şunları söyledi:


“Ülkemiz yeni bir...