18 / 05 / 2024

bayrampaşa bilim parkı

bayrampaşa bilim parkı

Yatırımlarına son sürat devam eden Bayrampaşa Belediyesi, ilçeye nefes aldıracak yeni bir projeye daha start verdi.

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Bayrampaşa'ya dev kompleks inşa ediliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki lunapark alanına Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan meydana gelen dev bir kompleks hayata geçiriyor.

Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar!

Bayrampaşa Gül Park Yuvam 159 adet konut ve 30 adet cadde mağazasından meydana geliyor.2018 Aralık'ta teslim edilecek olan Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor.

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı!

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı kapsamında sıfır faizle 30 ay taksit imkanı sunuluyor. Gül Park Yuvam'da fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor...

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Bayrampaşa Altıntepsi'ye park ve otopark müjdesi!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Altıntepsi Mahallesi’ne 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark ve modern park yapılacak.

Bayrampaşa'nın trafik sorunu tarih oluyor!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa’nın en büyük sorunlarının başında gelen trafik sorununa ‘üstü park, altı otopark’ projeleriyle kalıcı çözüm üretmeye devam ettiklerini belirtti...

Bayrampaşa'ya yeni otopark!

İlçe genelinde modern ve teknolojik otoparkları hayata geçiren Bayrampaşa Belediyesi, Atatürk Parkı’nın altına yaklaşık 500 araçlık otopark yaparak vatandaşların hizmetine sunacak.

Bayrampaşa'ya dev kompleks!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski lunapark alanına Selçuklu camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzu inşa edecek.

Muğla Çocuk Bilim Parkı'nın açılışı yapıldı!

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğla’nın ilk Çocuk Bilim Parkı’nın açılışı yapıldı. Kent merkezindeki bir alışveriş merkezinin içinde yer alan parkta 44 ayrı farklı deney testi yer alıyor.

İBB’den Bayrampaşa’ya 850 milyon liralık yatırım!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı, Şehir Parkı Zeminaltı Otoparkı, Sağmalcılar - Kartaltepe Viyadüğü ile Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi gerçekleştirilen törenle hizmete alındı.

Bayrampaşa Otogar yeşil alan olacak!

Mevcut Bayrampaşa'daki otogarı da üstünü tamamen yeşil park haline getirip, alt katlarını otopark yapmayı düşündüklerini belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bunun yerine İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi.

2003 yılında Davutpaşa Kışlası'nda 'Bilim Parkı' kurulacakmış!

2003 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kışlası'nda 'Bilim Parkı' kurmak için çalışmalara başlamış. Yatırım tutarı 40 trilyon lira olan 'Teknopark Projesi', 40 bin metrekare kapalı alanda kurulacakmış.

bayrampaşa bilim parkı Haberi

bayrampaşa bilim parkı

Bayrampaşa Belediyesi, mahallelere nefes aldıracak projelerden birini daha hayata geçiriyor. Bayrampaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu projelerden biri de Altıntepsi Mahallesi’nde IKEA’nın arkasında inşa ediliyor.

İlçeye nefes aldıracak yeni bir projeye daha start veren Bayrampaşa Belediyesi, Altıntepsi Mahallesi’nde belediyenin temizlik araçlarının bulunduğu otoparkı IKEA'nın arkasındaki viyadüğün altına taşıyacak. Toplam inşaat alanı 8 bin 616 metrekare olan projenin bir sene içinde tamamlanması hedefleniyor. 


Bayrampaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen projede otoparkın yanı sıra Fen İşleri ile Park ve Bahçeler müdürlüklerinin ek hizmet binaları da bulunacak. Mevcut otoparktan boşalan alana da ‘Bilim Parkı’  inşa...