02 / 05 / 2024

bayrampaşa emlak fiyatları

bayrampaşa emlak fiyatları

İBB'nin Bayrampaşa Eski Cezaevi alanında dönüşüm için proje ihalesine çıkacağını duyurması bölgede emlak fiyatlarını yukarı taşıdı...

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ukrayna savaşı sebebiyle Batı'nın ağır yaptırımına uğrayan Rus oligarklar, yönlerini uluslararası anlaşmalara bağlı olmayan Kuzey Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta emlak fiyatları resmen uçuşa geçti...

Galataport projesi açılmadan emlak fiyatlarını yükseltti! 

İlk kruvaziyer gemisinin Nisan 2020'de Galataport limanına yanaşması öngörülüyor. Karaköy'den Fındıklı'ya 1.2 kilometrelik bir alanda yapılan proje, daha açılmadan bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu...

Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar!

Bayrampaşa Gül Park Yuvam 159 adet konut ve 30 adet cadde mağazasından meydana geliyor.2018 Aralık'ta teslim edilecek olan Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Tempo City Bayrampaşa daire fiyatları!

14 ve 15 katlı iki blok şeklinde tasarlanan Sur Yapı Tempo City projesi 217 konut ve 17 ticari üniteden meydana geliyor. Tempo City Bayrampaşa daire fiyatları 530 bin TL’den başlayarak değişiyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları!

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları 344 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatlar!

Metrobüse 600 metre mesafede hayata geçirilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Projede taksitler 4 bin 705 TL'den başlıyor. Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Hayat Tepe Bayrampaşa'da 2014 yılı fiyatları geçerli!

Özak GYO imzası ile Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayat Tepe projesinde 3+1 ve 4+1 dairelerde 2014 yılı fiyatları geçerli olup faizlerde 0,79 olarak sabitlendi.

Ordu'da emlak fiyatları 2 katına çıktı!

Türkiye ve Avrupa'nın deniz üzerinde inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havaalanı bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu. Arap iş adamları bölgeye şimdiden 50 milyon dolarlık yatırım yaptı.

Bayrampaşa Axis İstanbul ofis fiyatları!

2016 yılı Ağustos ayında teslim edilecek olan Sur Yapı Axis İstanbul Ofis projesi Sur yapı tarafından hayata geçiriliyor. Bayrampaşa Axis İstanbul ofis fiyatları 327 bin dolardan başlıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatları ofislerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy'de emlak fiyatları artırdı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsünün bağlantı yolu olan Kuzey Marmara Otobanın giriş çıkışının, Çekmeköy'de yapılıyor olması; bölgedeki emlak fiyatlarının hızla artmasını sağladı. Yolun güzergahı açıklandığında emlak fiyatları bir miktar artmıştı...

bayrampaşa emlak fiyatları Haberi

bayrampaşa emlak fiyatları

Bayrampaşa Cezaevi'nin kapatılarak taşınmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) devredilen arsa ile ilgili imar planı değişikliği Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Planların onaylanmasından hemen sonra ihale duyurusuna çıkan İBB, söz konusu alanı 10 Eylül 2012 Pazartesi günü ihale edeceğini açıkladı. İşte uzun süredir bu anı bekleyen çevre sakini de evlerinin değerini yukarı taşıdı. Bölgede emlakçılık yapan Deniz Gayrimenkul yetkilileri 2-3 gün önce 74 metrekare 2+1 evine 115 bin lira isteyen ev sahibi ihale duyurusu ile birlikte evinin değerini birden 5 bin lira yukarıya taşıdı. Bazı müşterilerimiz ise evlerini satmaktan vazgeçti" bilgisini verdi.


Orta dönemde yüzde 20 artırır


Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun ise Bayrampaşa'nın İstanbul'un merkezinde bulunan bir il olması nedeniyle burada dönüştürülecek 1 metrekare alanın bile hem bölge hem de...