04 / 05 / 2024

Bayrampaşa Nev-i Evleri

Bayrampaşa Nev-i Evleri

Nev-i Evleri'nde 350 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışlar devam ediyor...

İBB açıkladı! Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yaptırılacak olan Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldığı açıklandı. 

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

Bayrampaşa Vatan Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Vatan Mahallesi, 2323, 16950, 18552, 18553 Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski cezaevi alanında yapılan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki “Bayrampaşa Yerinde Dönüşüm Projesi”nde tapu sorunununa ilişkin, "Temmuz’da da o işi çözüp, hızlıca önümüze bakacağız" dedi...

Bayrampaşa Cezaevi arsasındaki konut projesi için imar talebi!

İstanbul Bayrampaşa Cezaevi’nin yerine 2 bin 200 konut, 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi, eğitim, otopark, alışveriş merkezi, sosyal donatı ve yeşil alanların yapılmasına dair imar planı durdurulmuştu. Tayfun Kahraman Bayrampaşa Cezaevi arazisindeki konut projesi için imar talebinde bulundu...

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı için suç duyurusu!

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nı işleten Avrasya Terminal İşletmeleri, sözleşmesi bitmesine rağmen hala işletmeye devam ediyor. Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal, savcılığa suç duyurusunda bulundu...

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için düğmeye basıldı!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı için çalışmalar başlatıldı. Hattın 2 yıl içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

Bayrampaşa Orta Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayrampaşa İlçesi, Orta Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı.

Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Carrefour Bayrampaşa, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Carrefour Bayrampaşa Kurban bayramı çalışma saatleri...

Bayrampaşa'nın trafik sorunu tarih oluyor!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliğiyle E-5’te yürütülen yan yol çalışması ile Bayrampaşa ilçe merkezine bir giriş-çıkış daha açılıyor. Böylece ilçe merkezindeki trafik sorunu da tarih oluyor.

Bayrampaşa Altıntepsi'ye park ve otopark müjdesi!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Altıntepsi Mahallesi’ne 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark ve modern park yapılacak.

Academic Life Evleri doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor!

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat'ın Academic Life Evleri, deprem gerçeğini unutmayan az katlı yapısı, şık ve butik tarzıyla dikkat çeken bir proje. Proje doğa ile iç içe, nefes alınacak bir lokasyonda bulunuyor.

Bayrampaşa Nev-i Evleri Haberi

Bayrampaşa Nev-i Evleri

Nev-i Evler, Marmara Forum AVM ve Forum Tem AVM projelerine imza atan İsis İnşaat tarafından Bayrampaşa'da yer alıyor.18 bin metrekare inşaat alanında 8 katlı 2 blok halinde İsmetpaşa mahallesinde yükselen Nev-i Evler'de 80 konut bulunuyor.


110 ila 150 metrekare arasında 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde tasarlanan Nev-i Konutları'nda 350 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışlar devam ediyor.Yüzde 30 peşinatla banka kredisi ile vadelendirme yapılabiliyor.



Teslimleri 2013 Mart'ta gerçekleşecek olan Nevi Evleri, teras cafe, sauna, fitness center, oyun parkı, kapalı otopark ve 24 saat güvenlik imkanlarını sağlıyor. 


Bayrampaşa Nev-i Evleri, Atatürk Havaalanı'na ise 10 dakika, Esenler Otogarı'na 3 dakika, Sağmalcılar Metro İstasyonu'na 100 metre, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne...