09 / 05 / 2024

bayrampaşa otogarı taşınacak mı

bayrampaşa otogarı taşınacak mı

4 Mayıs 2019 itibariyle otogarın 25 yıllık işletme süresi doldu. Peki şimdi ne olacak? 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul'daki 1.5 milyon konut nereye taşınacak? Bakan Kurum tek tek açıkladı! 

İstanbul'da taşınacak olan 1.5 milyon konuta ilişkin önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 binini Anadolu yakasında, 500 binini Avrupa yakasında, 500 binini de olduğu yerde yapacaklarını söyledi.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Bayrampaşa Sağmalcılar Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi, 15867, 15869, 22914, 22915, 22916, 24016, 24017 parsel sayılı taşınmazların tamamı ile 15737, 19170, 23085 parsellerin Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Önder tarafından açıldı.

Hümeyra Yeniköy’e taşınacak!

Ünlü sanatçı Hümeyra, Yeniköy’de Boğaz manzaralı, 3 oda+1 salon bir eve taşınmaya karar verdi. Yaz aylarını Bodrum-Gümüşlük’te geçiren sanatçı, İstanbul’a eylül ayında dönüp yeni evine taşınacak.

Esenler Otogarı taşınacak ve dönüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı'nı, hızlıca taşınma ve dönüşmesini yapıp, yüksek teknoloji merkezine dönüştüreceklerini söyledi.

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı için suç duyurusu!

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nı işleten Avrasya Terminal İşletmeleri, sözleşmesi bitmesine rağmen hala işletmeye devam ediyor. Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal, savcılığa suç duyurusunda bulundu...

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

4 Mayıs 2019 itibariyle otogarın 25 yıllık işletme süresi doldu. Peki şimdi ne olacak? 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

Ulus Devlet Hastanesi Pursaklar'a taşınacak!

Başkent’in en önemli hastanelerinden biri olan Ulus Devlet Hastanesi, Pursaklar’da inşa edilen yeni devlet hastanesine taşınacak. Rüzgarlı Sokak’ta bulunan hastane hizmete kapatıldı.

Atatürk Havalimanı Yeni Havalimanı'na 30 Ekim'de taşınacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nı 29 Ekim'de açılacak. Yeni Havalimanı'nın açılmasıyla Atatürk Havalimanı'da taşınacak. Taşınma işlemlerine 30 Ekim'de başlanacak.

Ankara Meclis Camisi taşınacak!

Turgut Özal zamanında inşa edilen  ve 15 Temmuz darbe girişimi esnasında yanındaki binanın hasar görmesi nedeniyle kapatılan Ankara Meclis Camisi taşınacak.

Bayrampaşa'daki 3 katlı bina kamulaştırıldı!

Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Onarım Sokak’ta yer alan 3 katlı bir bina kamulaştırıldı. Yapılan kamulaştırma sonrası kazanılan alanın bir bölümü yol, bir kısmı da yeşil alan olarak kullanılacak

bayrampaşa otogarı taşınacak mı Haberi

bayrampaşa otogarı taşınacak mı

Çok uzun yıllardır çeşitli sıkıntılarla gündeme gelen Bayrampaşa’daki 15 Temmuz Şehitler Otogarı’yla ilgili önemli gelişme… 4 Mayıs itibariyle otogarın 25 yıllık işletme süresi doldu. Yani otogarı işleten Avrasya Terminal İşletmeleri’nin sözleşmesi bitti. Peki şimdi ne olacak? Daha önce açıklandığı üzere 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı? Habertürk yazarı Esra Boğazlıyan araştırdı…

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Şehitler Otogarı, yıllardır fiziki şartların yetersizliği, alt katlardaki güvenlik zafiyeti, otopark ücreti tartışmalarıyla gündemimizde. Özellikle de şu otopark mevzusu hayli önemli bir sorun. Malum, otogarın otoparkı UKOME (Ulaştırma Koordinasyon Merkezi) kararıyla aslında 25 dakikaya kadar ücretsiz olmalı. Gelin görün ki otobüs terminalini işleten firma bu karara hiç ama hiç uymadı.

Vatandaştan yıllar yılı 25 dakika için para alındı, alınmaya da devam ediyor. Tabii bu...