27 / 04 / 2024

bayrampaşa Vibs İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

bayrampaşa Vibs İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Vibs İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 60 bin liralık sermaye ile 8 Ekim 2013 tarihinde Sami Demir tarafından Kocatepe Mahallesi Bayrampaşa adresinde kuruldu.

Ağabeyli İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ağabeyli İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samed Taş tarafından kuruldu.

Ziraat GYO Bayrampaşa gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun İstanbul Bayrampaşa Projesi' ne ilişkin değerleme raporu yayımlandı. Peki, Ziraat GYO Bayrampaşa arsasının değeri belli oldu! İşte detaylar...

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Şaka tarafından kuruldu.

Ugr Yedek Parça Reklam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ugr Yedek Parça Reklam İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaş tarafından kuruldu.

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Burak Karataş ve Çağhan Oğuz Karataş ortaklığında kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Ağaçelebi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaçelebi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Zeyrek ve Kutayba Ağaçelebi ortaklığında kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Rota İnşaat Gıda Tekstil Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasret Selen tarafından kuruldu.

Açı1 İnşaat Metal Reklam Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Açı1 İnşaat Metal Reklam Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile NEcla Taşkın tarafından kuruldu.

bayrampaşa Vibs İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

bayrampaşa Vibs İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Vibs İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 60 bin liralık sermaye ile Sami Demir tarafından 8 Ekim 2013 tarihinde kuruldu. 


Vibs İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi  iş konusu: Her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer iler


Vibs İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi  adres: Kocatepe Mahallesi Mega Center A Blok No:1704...