25 / 07 / 2024

Bayrampaşa yeni hizmet binaları nerede inşa edilecek

Bayrampaşa yeni hizmet binaları nerede inşa edilecek

Yatırımlarına son sürat devam eden Bayrampaşa Belediyesi, ilçeye nefes aldıracak yeni bir projeye daha start verdi.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

E-Devletten yeni hizmet! Kapı kapı dolaşmaya son…

E-devlet son hizmetiyle vatandaşa eczane bulma konusunda kolaylık sağlıyor. Eczane kullanımına yönelik vatandaşa yeni bir hizmet sunan e-devlet, Nöbetçi Eczane Sorgulama Hizmetini e-Devlet'te hayata geçirdi. Böylelikle vatandaş tek tıkla sisteminden bilgiye kolayca ulaşabilecek.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

TOKİ'den Şırnak'a yeni hizmet binası müjdesi!

Yeni konut üretim yatırımları dışında kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Şırnak İli Merkez İlçesi Yenimahalle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası işi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Manisa Kent Estetiği Dairesi'ne yeni hizmet binası!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Merkez (Kırtık) Şantiye Binasına, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığının kullanımı amacıyla yeni hizmet binası inşa edildi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

Bayrampaşa yeni hizmet binaları nerede inşa edilecek Haberi

Bayrampaşa yeni hizmet binaları nerede inşa edilecek

Bayrampaşa Belediyesi, mahallelere nefes aldıracak projelerden birini daha hayata geçiriyor. Bayrampaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu projelerden biri de Altıntepsi Mahallesi’nde IKEA’nın arkasında inşa ediliyor.

İlçeye nefes aldıracak yeni bir projeye daha start veren Bayrampaşa Belediyesi, Altıntepsi Mahallesi’nde belediyenin temizlik araçlarının bulunduğu otoparkı IKEA'nın arkasındaki viyadüğün altına taşıyacak. Toplam inşaat alanı 8 bin 616 metrekare olan projenin bir sene içinde tamamlanması hedefleniyor. 


Bayrampaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen projede otoparkın yanı sıra Fen İşleri ile Park ve Bahçeler müdürlüklerinin ek hizmet binaları da bulunacak. Mevcut otoparktan boşalan alana da ‘Bilim Parkı’  inşa...