02 / 05 / 2024

Bayrampaşada dönüşüm

Bayrampaşada dönüşüm

Habertürk Gazetesi yazarı olan Esra Boğazlıyan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'le röportaj gerçekleştirdi. Aydıner, ilçenin sorunlarını, projelerini, geçen iki yılda yapılan hizmetleri anlattı. İşte o haber...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redra Metal Elektronik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Zıvalı tarafından kuruldu.

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm amaçlı imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçeleri, Sağmalcılar Mevkii, Kentsel Dönüşüm Amaçlı itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 1milyon TL sermaye bedeli  ile Murat Han ve  Yusuf Muhammed Avcı tarafından kuruldu.

Elazığ Merkez'de 12.1 milyon TL'ye icradan satılık metal dönüşüm tesisi!

T.C. Elazığ 3. İcra Dairesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Vertetil Mahallesi, 94 ada 4 parselde yer alan metal dönüşüm tesisini 12 milyon 108 bin TL'ye satıyor...

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni öneri!

İZTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İsmail Kahraman, ada bazlı yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarında emsal artırımı yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Akal Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Geri Dönüşüm Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kadir Akal ve Oğuzhan Akal ortaklığında kuruldu.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

KİPTAŞ Eyüp kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İBB, İstanbul genelinde afet riski taşıyan alanlardaki yerinde dönüşüm çalışmalarına Yeşilpınar 487 ada 12 parseli de ekledi. İBB'den bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklama yapıldı.

Bayrampaşada dönüşüm Haberi

Bayrampaşada dönüşüm

Seçimden bu yana geçen iki yılın muhasebesini yapacak olursanız ne yaptınız bu sürede? 


İlk olarak okullar üzerinde durduk. Hangi okulumuz yok diye baktık. Bölgemizde imam hatip yok. Daha önce kabası biten ama bir türlü açılamayan bir binamız vardı. Bir bağışçı bulduk ve yaptırarak açılışını yaptık: Aliya İzzetbegoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi. Pazarlarımızı kapalı mekânlara almak için bir çalışmamız var. Yıllardır çözülemeyen bir sorun bu. Pazartesi pazarımız var. 20 bin metrekarelik bir pazar yeri yapıyoruz. Pazar kurulmadığı zamanlar orası 700 araçlık bir otopark olacak. Perşembe pazarımızı kapalı mekâna almıştık zaten şimdi onu iyileştiriyoruz. Balıkçılar ve peynircileri pazardan çıkarıyoruz ve dış mekâna getiriyoruz ki koku problemi yaşanmasın. Bizim bir lunapark arazimiz vardı yıllardır boş duruyor. Orayı kamulaştırdık ve altına dört katlı...