03 / 05 / 2024

baysaş fikirtepe ön talep

baysaş fikirtepe ön talep

Baysaş, Kadıköy Fikirtepe’deki projesi İstanbul 216 için ön talep toplamaya başladı. Toplam 541 konuttan oluşan İstanbul 216’da ön talepte bulunanlar, lansaman öncesi ayrıcalıklı fiyat ve ödeme koşullarından yararlanacak

Baysaş İnşaat Fikirtepe'de ikinci etap için ruhsat aldı!

Kentsel dönüşümün simge alanlarından olan Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş İnşaat, projenin ilk etabında satış ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Fikirtepe'de konutların metrekare fiyatı 2'ye katlandı!

Anadolu yakasında iddialı yatırımların adresi Fikirtepe’de konutların metrekare fiyatı 2 yılda ikiye katlandı. Baysaş İnşaat YK Başkanı Şemsettin Aydın, geleceğine inandıkları bölgede yeni yatırımlarına başladıklarını açıkladı…

İnşaat sektörünün yeni gözdesi Fikirtepe!

Kentsel dönüşüm bölgesi Fikirtepe’de projelerinin hızla kendilerini göstermeye başladığına dikkat çeken Baysaş İnşaat Başkanı Şemsettin Aydın, “Yeni ruhsatlar anlaşma sürecini hızlandırdı” dedi.

Fikirtepe'de 580 konutluk 2'nci etabın yıkımına başlandı!

İstanbul'un kentsel dönüşüm konusundaki pilot bölgesi olan Fikirtepe'de, Baysaş İnşaat tarafından inşa edilen İstanbul 216 projesinde 2'nci etap heyecanı başladı.

Kentsel dönüşüm 12 firmayı Fikirtepe'de birleştirdi!

Kentsel dönüşümün Fikirtepe'de bir türlü istenen seviyeye gelememesi aralarında Nuhoğlu İnşaat, Teknik Yapı, Emay, Anka, Baysaş, Vartaş, Aidiz, Güral, Selimoğlu'nun da bulunduğu 12 firmayı birleştirdi.

Fikirtepe'de dönüşüm fırsatçısına kötü haber!

Kentsel dönüşümün öncü bölgesi İstanbul Fikirtepe'de aksayan süreç çözülmek üzere. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı süreci tıkayanlar için, ada bazında 2/3 çoğunluk yasasını devreye sokmaya hazırlanıyor

Baysaş'tan Fikirtepe'ye 2'nci proje!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe'de 2'nci proje için hazırlıklara başladı. 80 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen proje için yıkım çalışmaları şubatta başlayacak. İşte projeyle ilgili detaylar...

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm durma noktasında!

Kadıköy 'ün Fikirtepe semtinde çalışmaların neredeyse durma noktasına geldiğini ifade eden Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Fikirtepe'ye gerekli hassasiyeti göstermediğini kaydetti.

Fikirtepe dönüşümünde acele kamulaştırma yöntemi!

Fikirtepe'de kentsel dönüşümü hızlandırmak için maliklerle büyük oranda anlaşma sağlandı. Uzlaşılan adalarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından "acele kamulaştırma" yöntemi uygulanıyor..

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği, bilgilendirme toplantıları yapacak!

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sözlü ve yazılı taleplerde bulunduğu yükseklik, kiralar ve diğer sıkıntılı maddeler ile ilgili bilgilendirme toplantıları düzenleyecek.

Fikirtepe kentsel dönüşümde 5 firma ruhsat aldı!

Kentsel dönüşüm aşamasındaki Fikirtepe'de 5 proje ruhsat aldı. 5 projenin daha yakın zamanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ruhsat alması bekleniyor...

Fikirtepe İstanbul 216’nın yüzde 25’i satıldı!

Baysaş İnşaat’ın kentsel dönüşümün pilot bölgesi Fikirtepe’de 80 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirdiği ve kısa süre önce ruhsatını alan İstanbul 216 projesinde satışlar hız kazandı.

Baysaş İstanbul 216 Fikirtepe'de ruhsatı aldı 136 konutu sattı!

Baysaş İnşaat, ruhsatını alarak satışa çıkardığı İstanbul 216'da konutların yüzde 25'ini sattı. Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, İstanbul 216'nın 80 milyon dolar yatırımla yükseleceğini söyledi

baysaş fikirtepe ön talep Haberi

baysaş fikirtepe ön talep


Baysaş kentsel dönüşümün sürdüğü Kadıköy Fikirtepe'de İstanbul 216 projesine başlıyor.  Proje, 8 katlı bir baza üzerinde zemin üzerinde 24 kat olarak projelendiriliyor. Baza kısmı büyük oranda otopark ve sosyal tesislere ayrılan İstanbul 216'da katlar 3 blok halinde yükseliyor. 

Projede büyüklükleri 52 metrekare ile 157 metrekare arasında değişen 1+1,2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 541 konut yer alacak.  Baysaş Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Şemsettin Aydın. İstanbul 216 projesi için dün itibarıyla ön talep toplamaya başladıklarını ifade ederek, ön talepte bulunan müşterilerine. Haziran sonundaki lansmana kadar ayrıcalıklı fiyat ve ödeme avantajları sunacaklarını söyledi. 

Aydın, İstanbul 216 projesinin kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe'nin balkonu olarak tanımlanabileceğini belirtti. 


Tel: 0216 470 55 75

Web: