30 / 04 / 2024

Baysaş Fikirtepe son durum

Baysaş Fikirtepe son durum

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe projesi İstanbul 216 için ruhsat çıktı. 541 daire ve 12 işyerinden oluşan İstanbul 216 Fikirtepe projesinde lansman öncesi metrekare birim fiyatı 5 bin 750 TL'den başlıyor...

İstanbul 216 Fikirtepe projesinde ön satışa özel metrekaresi 5 bin 750 TL'den!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'deki İstanbul 216 projesinin lansmanı 15 Ağustos'ta yapılıyor. İstanbul 216 Fikirtepe projesinde lansman öncesi metrekare birim fiyatı 5 bin 750 TL'den başlıyor. Lansmandan sonra fiyatlar 6 bin 250 TL'ye yükselecek...

Baysaş Fikirtepe projesinde ada sayısını ikiye çıkarttı!

Kadıköy Fikirtepe’de daha önce bir adada kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayan Baysaş, proje gerçekleştireceği ada sayısını ikiye çıkarttı. Toplam 516 yapının yıkımlarına devam eden Baysaş, iki ay içinde ruhsatı alıp projeye başlamayı planlıyor...

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesindeki son durumla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO'nun Fikirtepe ihalesine 1.5 milyar TL'lik teklif!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşümü kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in 'Fikirtepe'deki son ihale 1.5 milyar TL' başlıklı yazısı...

Fikirtepe'de son durum!

Mega kent İstanbul'da kentsel dönüşümün çıkmaza girdiği bölge olan Fikirtepe’de taş üstünde taş kalmadı. 

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık Fikirtepe kentsel dönüşüm projesiyle ilgili olarak, "Orada 15 bin bağımsız bölümü içeren 2024 yılına kadar inşallah tamamlayacağımız bir projeyi yürütüyoruz." dedi.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde teslimler 2023'e kadar tamamlanacak!

İstanbul Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarında sorunlar çözüme kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye girmesiyle konut teslimleri hızlandı. Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen çalışmalarda son gelinen durumu anlattı. 

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İstanbul Fikirtepe’de yarım kalan kentsel dönüşüm projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bitiriliyor. Bakanlık, 2020 Kasım'da yarım kalan projeleri bitireceğini duyurmuş ve 60 bin kişiyi ilgilendiren ‘Yeni Fikirtepe’ için harekete geçmişti. Peki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi hizmete açıldı!

Kar Group, 2019 yılı yatırımları çerçevesinde Kar Beton Fikirtepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme çalışmalarını bitirerek hizmete sundu. Son yatırımıyla birlikte şirket toplam 2 bin 910 metreküp/saat kapasiteye ulaşarak tesislerinin sayısı da 12'ye yükseltmiş oldu.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Fikirtepe'de ada ada son durum!

Kentsel dönüşüm denildiğinde akla ilk gelen yerlerden olan Fikirtepe'de neler oluyor? İşte Fikirtepe'de ada ada son durum...

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de son durum!

Bir zamanlar çarpık yapılaşma ve kalitesiz yapılarıyla gündemde olan Fikirtepe’de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Kadıköy'de üniversitelere yakın 8 konut projesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yoğunlaştığı Kadıköy Fikirtepe son zamanların en çok tercih edilen bölgelerinden oldu. Peki bölgede hangi konut projeleri var? Hangi üniversiteler yer alıyor? İşte cevabı...

Baysaş Fikirtepe son durum Haberi

Baysaş Fikirtepe son durum


Baysaş İnşaat tarafından inşa edilecek olan İstanbul 216 Fikirtepe projesinin ruhsatı alındı. İstanbul 216 Fikirtepe projesi 541 adet daire ve 12 adet işyerinden meydana geliyor.


İstanbul 216 Fikirtepe projesi 8 katlı baza üzerinde 24 katlı üç blok olarak tasarlandı. 11 bin 350 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan İstanbul 216 Fikirtepe projesinde yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar yer alıyor.


20 gün içinde satışa çıkacak olan İstanbul 216 projesinde lansman öncesi metrekare birim fiyatı 5 bin 750 TL'den başlarken, lansman sonrasında 6 bin 250 TL'den başlayacak. İstanbul 216 Fikirtepe projesinin 2016 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.



Tel: 444 9 101

Web: www.istanbul216.com.tr

Gülcihan YELKENCİ /...