29 / 04 / 2024

bddkdan müşterilere kolaylık

bddkdan müşterilere kolaylık

BDDK, yeni tip koronavirüs salgını sonrası normalleşme döneminde finansal kurumlara bireysel ve ticari müşterilere kolaylık sağlayacakları hususları bildirdi.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

BDDK’dan DASK teminatlarının kullanımı konusunda kolaylık talebi! Öncelik işyerlerinin olsun!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), deprem bölgesindeki DASK teminatlarının kullanımı konusunda kolaylık sağlanmasını istedi. 

Çiftçilere büyük müjde! Artık 1 dakikada yapabileceksiniz! Hemen bakın ve başvurun!

E-Devlet üzerinden çiftçilere kolaylık sağlayacak yeni hizmet 1 Ekim tarihinde başladı. Peki Çiftçi Kayıt Sistemi'ne nasıl başvurulur? Başvurular ne zaman sona eriyor, başvuru ücreti ne kadar? İşte e-Devlet Çiftçi Kayıt Sistemi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Müjde! 850 bin esnaf borç yükünden kurtuluyor!

Basit usulde vergilendirilen berber, kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, terzi, tamircilerin de içinde yer aldığı binlerce esnafa, matrah ve vergi artırımı konusunda kolaylık sağlandı. 850 bin esnafı ilgilendiren esnaf yapılandırma yasasıyla esnaf borç yükünden kurtulacak.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Son dakika! Kentsel dönüşüme büyük kolaylık getirildi!

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyenler için kolaylık sağlayan faiz desteğiyle ilgili yeni kararlar alındı. Buna göre konutlarda kentsel dönüşüm faiz destekli kredi 125 bin liradan 200 bin liraya yükseltildi.

Teknik Yapı'dan döviz bozduran vatandaşa konut alımında kolaylık!

Teknik Yapı, 2021 yılı destek kampanyaları kapsamında döviz bozduran vatandaşlar için İstanbul'dan konut alan vatandaşlara kur farkı konusunda kolaylık sağlanacağını açıkladı. 

Bankalar Birliği'nden açıklama: Depremden etkilenenlere kolaylık ve destek sağlanacak!

Türkiye Bankalar Birliği İzmir'deki depreme ilişkin, "Bankalarımız, depremden doğrudan etkilenen ve gördükleri zarar nedeniyle edimlerini yerine getirmekte zorlanan müşterilere vadesi gelen borçlarının ödenmesinde, ertelenmesinde, yapılandırılmasında gerekli kolaylığı sağlayacaklardır.'' dedi.

BDDK’dan bankalara 11 kolaylık talimatı!

BDDK, bankaların normalleşme döneminde bireysel ve ticari müşterilerine kredi kartı aidatından emekli maaşına kadar kolaylık sağlaması için 11 maddelik talimat hazırladı.

BDDK'dan normalleşme döneminde kolaylık kararları!

BDDK, yeni tip koronavirüs salgını sonrası normalleşme döneminde finansal kurumlara bireysel ve ticari müşterilere kolaylık sağlayacakları hususları bildirdi.

BDDK'dan zaman aşımına uğrayan hesapların hak sahiplerine kolaylık!

BDDK, zaman aşımına uğrayan hesapların hak sahiplerine yeni tip koronavirüs süreci nedeniyle kolaylık sağladı.

Cevdet Yılmaz: Belediyeler esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladı!

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında belediyelerin, esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladığını belirtti...

Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımında kolaylık sağlanmalı!

İSG Üst Yöneticisi Ersel Göral,Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşımda birtakım kolaylıkların sağlanması gerektiğini söyledi. 

bddkdan müşterilere kolaylık Haberi

bddkdan müşterilere kolaylık

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), banka ve banka dışı mali kuruluşlara normalleşme döneminde bireysel ve ticari müşterilere kolaylık sağlamaları konusunda 11 maddelik talimat hazırladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, ilgili kuruluşlardan, bireysel ve ticari müşterilerin vade tarihi 2020 yıl sonuna kadar olan ödemelerine ilişkin öteleme taleplerinin karşılanmasını ve ötelenen nakit akışları için güncel piyasa koşullarına uygun fiyatlama yapılmasını istedi. 

Kredi kartı aidatlarına kolaylık 

BDDK, kredi kartı aidatları için kolaylık sağlanmasını da talep etti. Bu kapsamda kredi kartı aidat tahsilatına itiraz eden müşterilerin talebi doğrultusunda tahsilatın geçici bir süreyle ertelenmesini isteyen BDDK, diğer taraftan makul ve somut gerekçeler olmaksızın kredi kartı limitlerinin kısıtlanması ve kredi kartlarının nakit çekime kapatılması gibi uygulamalar hakkında mevzuatta belirtilen kurallardan daha ihtiyati ve sıkı uygulamalara...