03 / 05 / 2024

BDDKnın geçici adresi Esentepe

BDDKnın geçici adresi Esentepe

BDDK’nın İstanbul’da Ataşehir’e taşınıp taşınmayacağı tartışmalarına son noktayı Başkan Mehmet Ali Akben koydu: Şimdilik Denizbank’ın Esentepe’deki eski binasına taşınıyoruz. Ama nihai adresimiz Ataşehir olacak” dedi.

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Merkez Ankara projesinde L1, L2 ve L3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte o gelişmenşn detayları... 

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulü yapıldı. İşte detaylar...

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Belediye 2 ilde 101 adet tarlayı 3 yıllığına kiraya veriyor! 39 TL’den başlayan geçici teminat fırsatını kaçırmayın!

Belediye 2 ilde 101 adet tarlayı 3 yıllığına kiraya veriyor! 39 TL’den başlayan geçici teminatlarla tarlaları işleterek kazanın!

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın geçici kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Deprem altın piyasasını da vurdu! Altın ithalatı geçici olarak durdu

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminin ardından ekonomik olarak da zarar gören Ülke ekonomisinin zararını hafifletmek için  mal mukabili (vadeli) altın ithalatının geçici bir süreliğine durdurulması kararı alındı.

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

O ilimizde 182 bin TL geçici teminatla arsa sahibi olabilirsiniz! İhale tarihini kaçırmayın!

O ilimizde 182 bin TL geçici teminatla arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın. Yatırımcılar bu ilanı araştırıyor. İhale tarihi 8 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Merkez Ankara ve Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara ve Bizim Mahalle 1.Etap 1.Kısım'ın geçici kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

BDDKnın geçici adresi Esentepe Haberi

BDDKnın geçici adresi Esentepe

BDDK’nın İstanbul’da Ataşehir’e taşınıp taşınmayacağı tartışmalarına son noktayı Başkan Mehmet Ali Akben koydu: “Şimdilik Denizbank’ın Esentepe’deki eski binasına taşınıyoruz. Ama nihai adresimiz Ataşehir” dedi. 


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben’in birkaç hafta önce İstanbul’da katılım bankaları dahil, tüm banka genel müdürleri ile bir toplantı yaptığı öğrenildi. Son düzenlemelerin getirdiği sorumlulukların konuşulduğu toplantıda BDKK’nın taşınmasının da gündeme geldiği belirtildi. Sorular üzerine Başkan Akben, İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında 2011’den bu yana merkezini Ankara’dan İstanbul’a taşıması söz konusu olan BDDK’nın taşınma sürecine ilişkin detayları anlatırken, banka genel müdürleri de taşınmanın bir an önce bitmesini istediklerini aktardılar.



Taşınmanın hem BDDK personelinin hem de banka yöneticilerinin Ankara-İstanbul arasındaki mekik dokuma dönemini sonlandıracağını belirten Akben, Hürriyet’e yaptığı değerlendirmede, “Hem BDDK personelinin hem...