30 / 04 / 2024

Be İnşaat adres

Be İnşaat adres

Be İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Semizoğlu ve Mehmet Birol Çelik tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Be İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Semizoğlu ve Mehmet Birol Çelik tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Beş Yıldız İnşaat'ın ilk projesi İzmir Torbalı'da!

İnşaat sektöründe 30 yılı deviren Beş Yıldız Yapı İnşaat, Torbalı’ya taşındı. Firma ilk projesini Torbalı Mahallesi’nde inşa edecek. Firma sahibi Mevlüt Heseki, farklı ve sürpriz yatırımlara imza atacaklarını söyledi.

Be-Ma İnşaat'ın Göl Panorama projesi iş kazası açıklaması!

Avcılar’da Emlak Konut GYO’ya ait arazi üzerinde Be – Ma İnşaat tarafından hayata geçirilen Göl Panorama Evleri projesinde bir işçi 24′üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi. Be-Ma İnşaat konuyla ilgili bir açıklama yayınladı..

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Alperen İnşaat, Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'na sponsor oldu!

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Alperen İnşaat ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Anlaşmaya göre, siyah-beyazlı takım, 125 bin dolar karşılığında sırt reklamı aldı.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Beş İnşaat Metal Temizlik Deri ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi, Sinan Yıldız tarafından 14 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kartal, Çarşı Mahallesi, Tarihi Ayazma Caddesi'nde kuruldu.

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe'de 2. etap satışta!

Dumankaya İnşaat, 1. etap satışları kısa sürede tamamlanan projenin 2. etabını satışa çıkardı. Adres konseptli projelerin sonuncusu Adres Sancaktepe’deki yatırımcılar, ön satış döneminde projeye yoğun ilgi gösterdi.

Be İnşaat adres Haberi

Be İnşaat adres

Be İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eser Semizoğlu ve Mehmet Birol Çelik tarafından kuruldu.

Be İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- Şirket yürürlükteki mevzuat çerçevesine uygun olarak her türlü Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, inşaat sektörü ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro, köprü, baraj, telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, altyapı tesisleri, havalimanları, terminalleri, hangar ve tesisleri, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan veya yap-işlet-devret modeli çerçevesinde veya karma model kapsamında veya kat karşılığı inşa etmek veya taşeron...