02 / 05 / 2024

Be Ma İnşaat

Be Ma İnşaat

Göl Panorama 2.Etap satışları başladı. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen proje Be- Ma İnşaat imzası taşıyor. Proje 95 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Has İnşaat mağdurlarının bitmeyen hukuk serüveni! Suç duyurusu için hazırlanıyorlar!

Has İnşaat mağdurları, içinde oturamadıkları evlerinin şimdi de kentsel dönüşüme gireceği iddiasını gündeme getirerek, kara para aklamak iddiasıyla suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Ford Transit Minibüs'te düşük faiz fırsatı başladı! Son beş gün hemen alın! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Yeni bir Ford Transit Minibüs sahibi olmak isteyenler 30 Kasım​ 2022 tarihine kadar düşük faizlerden faydalanabilecek. Yeni bir Ford Transit almak isteyenler hemen alın, son beş gününüz kaldı. Peki Yeni bir Ford Transit fiyatı ne kadar? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proxıma İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ebru Tuğçe Gezici ve Halef Gezici ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Çma İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çma İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çep tarafından kuruldu.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Tümaş İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümaş İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tüylüoğlu tarafından kuruldu.

Beşli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Be Ma İnşaat Haberi

Be Ma İnşaat


Yatırım bedeli 530 milyon TL olan Göl Panorama 2.Etap satışları başladı. Projenin 8 bin 500 metrekarelik bölümü bloklardan meydana geliyor. Toplamda 1.431 dairenin yer aldığı projede 40 ticari ünite bulunuyor.



Emlak Konut GYO güvencesiyle 95 bin metrekare alanda yayılan proje Be- Ma İnşaat tarafından yükseliyor. Göl Panorama 2.Etap satışları başladı.



Teslim tarihi 2016 yılının Aralık ayı olarak planlanan Göl Panorama 2.Etap satışları başladı. Daire alanlarının 69 metrekare ile 240 metrekare arasında değiştiği projede alternatif daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde yer alıyor. 



Göl Panorama fiyat bilgisi:

-Konutların fiyatları 186 bin TL'den başlıyor. 

-Taksitlerin 1.345 TL'den başladığı projede banka kredisiyle yapılacak ödemelerde de yüzde 5 peşin ödeme uygulaması mevcut.



Göl Panorama ödeme koşulları:

-Yüzde 1 oranında KDV,

-Banka kredili yüzde 5 peşinat,

-Yüzde 25 peşinat ödendiğinde de...