04 / 05 / 2024

BeachPark

BeachPark

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Antalya'daki plajlar yeni sezona hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Antalya sahilleri yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır.

Antalya BeachPark yıkıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı Sahili Mimari ve Kıyı Düzenlemesi Projesi kapsamında Muratpaşa Kaymakamlığı tarafından tahliye edilen BeachPark'a iş makineleri girdi. Proje çalışmasının başlama tarihi ise henüz netleşmedi.

Antalya Konyaaltı'nda plaj harabeye döndü!

Antalya Konyaaltı sahilinde yer alan Beachpark’ta yıllardır hizmet veren plaj işletmeleri, restoran ve barların sözleşmesi 28 Ekim 2014’te sona erdi. Antalyalılar bu görüntünün turizmin başkentine yakışmadığını dile getiriyor.

BeachPark Haberi

BeachPark

Turizm cenneti Antalya'nın sahilleri, 1 Haziran'da yaz sezonunu açıyor. Hazırlık çalışmaları son aşamaya gelen Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kadınlar Plajı, Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı ve Beldibi Atatürk Parkı Plajı, yerli ve yabancı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor.


KADINLAR PLAJI HAZIR

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in göreve gelir gelmez pozitif ayrımcılık yaparak hizmete açtığı Kadınlar Plajı'nda sezon hazırlıkları tamamlandı. Kadınların gün boyu rahatlıkla zaman geçirebilecekleri alanda plaj bölümü, market, pastane, restoran ve hamam üniteleri bakımdan geçirildi. 08.00-19.00 saatleri arasında kadınların ücretsiz olarak kullanabileceği 1100 adet şezlong konuldu. Romatizma hastası olan yaşlılar için ince kum havuzu oluşturuldu.


SARISU'DA İŞLEM TAMAM

Yılda 1 milyon kişinin ziyaret ettiği Sarısu Mesire alanı da yaz sezonuna hazırlandı. Mavi bayraklı bir plaj olan Sarısu Mesire alanında şezlong...