21 / 05 / 2024

bebek semtinde fare

bebek semtinde fare

Beşiktaş Belediyesi, Bebek semtini fare bastığıyla ilgili haberlere cevap verdi. Yaptığı açıklamada herhangi bir şikayet gelmediği belirtildi...

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL hava parası vermeyi teklif etti. Kiracı ise kabul etti. İşadamı, aynı evi tekrar kiraya verecek. Evin yeni kiralık bedeli ise görenlerin dudağını uçuklattı...

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı için Bebek'te dükkan kiraladı!

TV8’in patronu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz Eylül ayında evlendiği eşi Şeyma Subaşı Ilıcalı için Bebek'te dükkan kiraladı.

Beyazıt Öztürk Bebek'ten villa aldı!

Ayazağaza'da orman içindeki bir siteden 2.5 milyon liraya aldığı iki daireyi birleştiren Beyazıt Öztürk, aradığı huzuru yeni yuvasında da bulamadı ve eski semti Bebek'e geri döndü.

Bensu Soral Bebek'teki 20 milyonluk eve hayran kaldı!

Bensu Soral’la Hakan Baş, Eylül'de evlenecek. Ev arayışına başlayan çift Bebek'teki 20 milyonluk daireye hayran kaldı...

Şeyma Subaşı Bebek'te kafe açıyor!

Güzel tasarımcı Şeyma Subaşı, Bebek'te tamamen kendi tarzı bir kafe açacağını açıkladı.

Bebek'te 2.2 milyon dolara satılık tarihi ofis binası!

Bebek'te yer alan tarihi ofis binası 2 milyon 200 bin dolara satılıyor. Bina Bebek Parkı'na 150 metre mesafede yer alıyor. 

Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25.5 milyona satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

İbrahim Tatlıses: İnşaat, kebap ve bebek yapıyorum!

Müzik piyasasının imparatoru olarak bilinen İbrahim Tatlıses,eski çalışanı Fulya Akbay Toprak'ın anne olduğunu öğrenince İstanbul'a geldi. Tatlıses, muhabirlere yaptığı açıklamada "İnşaat, kebap bebek yapıyorum" dedi.

Yalın Bebek'e taşındı!

Ünlü şarkıcı Yalın, evini Bebek'e taşıdı. Yalın, "Bebek'e taşındım. "Çünkü ben çok yol gitmeyi, araba kullanmayı ve arabanın içinde durmayı sevmiyorum" diye konuştu.

Bebek Aşiyan Kazıklı Sahil Yolu projesinde son durum!

İstanbul'da yapımına başlanılan Bebek- Aşiyan Kazıklı sahil yolu projesindeki çalışmalar tartışmalara neden oldu. Proje kapsamında Bebek sahiline ek kazıklı yol gelecek.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı istasyon yapımı kapsamında Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı. Park, istasyon yapımı için saç levhalarla çevrildi.

bebek semtinde fare Haberi

bebek semtinde fare

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE; 


Beşiktaş'ın kentsel standartlarını sürekli daha yukarı çekmek için haftada 7 gün, günde 24 saat aralıksız çalışan Beşiktaş Belediyesi diğer mahallelerde olduğu gibi Bebek'te de düzenli olarak ilaçlama yapmaktadır. Haşerat, böcek ve fareye karşı ilaçlama çalışmalarında hiçbir aksama yoktur. Her 15 günde bir rutin olarak sadece farelere yönelik ilaçlama ve kontrol çalışmaları yapılmaktadır. 


Ayrıca konuyla ilgili olarak Belediyemize yapılmış herhangi bir şikâyet de bulunmamaktadır. Bununla birlikte, uzman ekiplerimiz haberde yer alan iddiaları araştırmak üzere çalışmalara başlamıştır.


Değerli kamuoyumuzun bilgisine sunarız.


Beşiktaş Belediyesi...