21 / 05 / 2024

Beçet Bayrak

Beçet Bayrak

Özbayraklar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yalçın Bayrak, Beçet Bayrak, İmdat Bayrak tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 OCak'ta kuruldu.

Et fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Uzmanlar fiyatların neden yükseldiğini açıkladı

Gıda enflasyonunda dünyadaki sıralamada beşinci olan Türkiye'de kırmızı et ücretleri uzmanların açıklamasına göre yükselişini sürdürecek. Karkas et maliyetinin son 1 senede yüzde 140'a yakın yükseldiğini ifade eden üreticiler zor durumda kaldıklarını açıkladı.

Beş çekmeceli Uğur Derin Dondurucu kaç TL? Özellikleri neler?  10 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Geniş iç hacmiyle tüm kışlık  konserveleri, meyve, sebze ve et ürünlerini depolayabilen Uğur marka derin dondurucu, tüm yıl boyunca taze gıdalar tüketme olanağı veriyor. Peki beş çekmeceli Uğur derin dondurucu kaç TL? Başka hangi özellikleri var?

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şema Efsane Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Beçet ve Şemsettin Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Beşler'den Silivri'ye fabrika!

Beşler Et Gıda Sanayi Silivri'de, 40 milyon dolarlık yatırımla bölgenin en büyük fabrikalarından birini kurdu.

TKDK'dan Ordu'ya 10 milyonluk beş proje!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu destekleriyle Ordu'da 10 milyon 370 bin TL bütçeye sahip beş proje hayata geçiriliyor. Projelerin ikisinin fındık işleme ve depolama, otel, beyaz et işleme tesisi ve restaurant olacağı belirtildi.

Trabzon Beşikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

TRABZON'UN Beşikdüzü ilçesinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda zemin etüdü ve sondaj çalışmaları gerçekleştirildi. Devam eden çalışmalarda ise arazi deneyleri yapıldı.

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Et Solar Turkey Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 200 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beşiktaş, Maslak Mahallesi, E.Büyükdere Caddesi, A.Ağa Yol.Sokak'ta kuruldu.

BEÜ Farabi Kampüsü Etüt Merkezi'nde sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Kampüste rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Et Solutıons İstanbul Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Et Solutıons İstanbul Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz' da Beşiktaş, Maslak Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, A. Ağa Yo. Sokak'ta kuruldu.

Beşköprü'de 4 kat imar izni çıktı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan ve Beşköprü ile Esentepe Mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının askıya çıktığı ve yapılan zemin etüt değerlerine göre Beşköprü'de 4 kata kadar yapı yapılabileceği belirtildi.

Serdivan Beşköprü ve Esentepe Mahallesi imar planı askıda!

Serdivan Belediyesi, Beşköprü ile Esentepe Mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının askıya çıktığı ve yapılan zemin etüt değerlerine göre Beşköprü’de 4 kata kadar yapı yapılabileceği belirtti.

Beçet Bayrak Haberi

Beçet Bayrak

Özbayraklar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yalçın Bayrak, Beçet Bayrak, İmdat Bayrak tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 12 OCak'ta kuruldu. 


Özbayraklar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...