04 / 05 / 2024

TKDK'dan Ordu'ya 10 milyonluk beş proje!

TKDK'dan Ordu'ya 10 milyonluk beş proje!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu destekleriyle Ordu'da 10 milyon 370 bin TL bütçeye sahip beş proje hayata geçiriliyor. Projelerin ikisinin fındık işleme ve depolama, otel, beyaz et işleme tesisi ve restaurant olacağı belirtildi.



Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) destekleriyle Ordu'ya maliyeti 10 milyon 370 bin TL olan beş proje kazandırılıyor. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ordu İl Koordinatörü Mustafa Yücel, Yerinde Kontrol Birim Amiri Yusuf Talha Yılmaz ile beraber inşaat süreci devam eden projeleri ziyaret ederek, proje sahiplerinden projeler hakkında yatırımcılardan detaylı bilgi aldı. Görüşmede aynca bu süreçte karşılaşılan problemeler ve çözüm önerilen ele alındı. 



Faydalanıcılara ödemelerin aksamaması için inşaatların biran evvel tamamlanması ve ödeme talep paketlerinin TKDK' ya eksiksiz şekilde teslim edilmesi gerektiği aktarıldı. Ziyaret edilen yatırımların ikisi fındık işleme ve depolama, otel, beyaz et işleme tesisi ve restaurant projeleri, bu projelere yatırımları tamamlandıktan sonra toplam 10 milyon 370 bin TL yatırım karşılığında 4 milyon 500 bin TL ödenmesi tahmin ediliyor


Ordu Olay



Haber Ordu Hayat  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ordu İl Koordinatörü Mustafa Yücel, inşaat süreci devam eden projeleri ziyaret etmeye devam ediyor. 


İl Koordinatörü Mustafa Yücel ve Yerinde Kontrol Birim Amiri Yusuf Talha Yılmaz ile beraber inşaat süreci devam eden projeleri yerinde ziyaret ederek, proje sahiplerinden projeler hakkında yatırımcılardan detaylı bilgi aldı. Görüşmede ayrıca bu süreçte karşılaşılan problemeler ve çözüm önerileri ele alındı. Faydalanıcılara ödemelerin inceledi aksamaması için inşaatların bir an evvel tamamlanması ve ödeme talep paketlerinin TKDK' ya eksiksiz şekilde teslim edilmesi gerektiği aktarıldı. 


Ziyaret edilen yatırımların ikisi fındık işleme ve depolama, otel, beyaz et işleme tesisi ve restaurant projeleri. Bu projelere yatırımları tamamlandıktan sonra toplam 10 milyon 370 bin TL yatırım karşılığında 4 milyon 500 bin TL ödenmesi öngörülmekte. 



Ordu Hayat 


Geri Dön