23 / 05 / 2024

ordu belediye projeleri

ordu belediye projeleri

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ''Tuzla'mızın güzide yerlerinden Orhanlı'da kalbe bir bıçak saplanır gibi merkeze belediye binası oturtulan o park alanını andıracak ve onun yerine konulabilecek bir meydan yapmalıydık. Ve bunu da planladık. Allah'ıma şükürler olsun bugün açılışını yapıyoruz'' dedi

TKDK'dan Ordu'ya 10 milyonluk beş proje!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu destekleriyle Ordu'da 10 milyon 370 bin TL bütçeye sahip beş proje hayata geçiriliyor. Projelerin ikisinin fındık işleme ve depolama, otel, beyaz et işleme tesisi ve restaurant olacağı belirtildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Ordu Gölköy'e yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Gölköy'deki yatırımların planlandığı gibi ilerlediğini ve 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Ordu'daki cephe iyileştirme projeleri görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısını yaptı. Toplantıdan sonra Ordu'da yapılacak olan cephe iyileştirme projesinin görselleri meclise sunuldu.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

Ordu Mesudiye'nin yeni belediye binasının temeli atıldı!

ORDU'nun Mesudiye Belediyesi yeni hizmet binası temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Mesudiye Kaymakamı Mehmet Uslu, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, belediye meclis üyeleri, resmi kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Altınok Öz Kartal'ın çehresini değiştirecek projeleri inceledi!

Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerin startını veren projeleri bir bir hayata geçiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalleleri gezerek projeleri yerinde incelemeye devam ediyor.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'nın vizyon projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, "Fatsa'ya yapacağımız Cumhuriyet Meydanı Projesi ve Atatürk Parkı projelerimizde son aşamalardayız." dedi.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Ordu Kumru'da yol çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Kumru ilçesinde yol çalışmaları kesintisiz sürüyor. Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, göreve geldikleri günden itibaren yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Ordu Cevatbey Konağı restore edilecek!

Çamaş ilçe sınırları içerisinde bulunan tarihi Cevat Bey Konağı’nın restore edilmesi için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile mülk sahipleri arasında mutabakat sağlandı.

Ordu'ya Karadeniz'in en büyük konteyner limanı geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Limanının büyütülerek 2.2 milyon TEU kapasiteye çıkaracaklarını açıkladı.

Menderes Türel, Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Salı Grubu’nun iftar yemeğine katılarak Antalya'daki projeleri anlattı. Başkan Türel, çoğu projenin çok önemli olduğunu belirtti.

ordu belediye projeleri Haberi

ordu belediye projeleri

1956'da okul olarak hizmete açılan Orhanlı Mahalle Muhtarlığı da, 60 yıllık tarihinde ilk kez restore edildi. 


Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın kent mimarisi ve estetiğine kazandırdığı meydan projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Tuzla Belediyesi, İçmeler Mahallesi Meydanı'nın ardından Orhanlı Mahallesi Meydanı'nı da hizmete kazandırdı. Tuzla Belediyesi tarafından yapılan meydan ve restore edilen muhtarlığın açılış kurdelasını Tuzla Belediye Başkanı Dr. 

Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Orhanlı Mahalle Muhtarı Emel Başaran birlikte kesti. Açılışın ardından meydanda 3 bin kişilik sokak iftarı düzenlendi. 


Gurur duyacağımız hizmetler 


AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, açılışta yaptığı konuşmada gurur duyulacak hizmetlere imza attıklarını söyledi. Demirci, "Bu...