28 / 07 / 2024

bedelli geliri

bedelli geliri

Bedelli askerlik geliriyle Sarıkamış Şehitliği yapılacak ve etrafı ise müze olacak...

Kira geliri beyanı ne zaman verilir?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince ödenecek kira gelir vergisi için beyannameyi belirlenen istisna bedelinden yüksek miktarda gelir elde edenler veriyor. Peki, 2015 yılında kira geliri beyanı ne zaman verilir?

Kira geliri beyan süresi 25 Mart'ta sona erecek!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, geçen yıl içinde kira geliri elde edenlerin, bu gelirlerini 25 Mart'a kadar beyan etmeleri gerektiğini söyledi.

Birden fazla kira geliri olanların kira geliri vergisi değişir mi?

Kira geliri vergisi kişiye ait olan taşınmazlar üzerinde elde ettiği bedele karşılık devlete ödediği vergi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki, birden fazla kira geliri olanların kira geliri vergisi değişir mi?

Kira geliri vergisinden nasıl muaf olunur?

Binaların mesken olarak kiraya verilmesinden bir takvim yılında elde edilen hasılatın belirlenen istisna bedelini aşması halinde kira gelir vergisi mükellefi olunuyor. Peki, kira geliri vergisinden nasıl muaf olunur?

Kendisi de kirada oturan kişiler kira geliri vergisi öder mi?

Konut ve işyeri sahibi olan kişilerin, taşınmazlar üzerinden elde ettiği kar ve kazançlar için kira gelir vergisi ödemesi gerekiyor. Peki, kendisi de kirada oturan kişiler kira geliri vergisi öder mi?

Kira geliri vergisi nereye ödenir 2015!

Bir kişinin yıl içerisinde elde ettiği kira geliri istisna tutarını aşıyor ise kira geliri vergisi ödemesi gerekiyor. Peki, kira geliri vergisi nereye ödenir 2015!

Kira geliri vergisi ne zaman ödenecek 2015!

Kira geliri vergisi kişiye ait olan taşınmazlar üzerinde elde ettiği bedele karşılık devlete ödediği vergi türü olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kira geliri vergisi ne zaman ödenecek 2015!

Kira geliri vergisinden muaf olanlar!

Kira gelir vergisini, bir önceki sene içerisinde taşınmazını kiraya veren ve belirlenen istisna bedelinden yüksek oranda gelir elde edenler ödüyor. Peki, kira geliri vergisinden muaf olanlar kimler?

Kira geliri beyanı 1 Mart'ta başlıyor!

1 Mart'ta başlayacak kira geliri beyanı 25 Mart'ta sona erecek. Maliye Bakanlığı, geçen yıl eksik beyanda bulunan 367 bin 247 ev sahibini tespit edildiğini duyurdu.

Kira geliri beyanı internetten nasıl yapılır?

1-25 Mart tarihleri arasında yapılacak olan beyan dönemi kapsamında konut ve iş yeri kira geliri olanlar beyanname verecek. Kira geliri beyanı internet üzerinden de yapılabilecek.

Kira geliri için beyanlar 1 Mart'tan itibaren verilmeye başlanıyor!

Bu yıl 1 Mart’ta başlayacak, 25 Mart tarihi akşamı mesai bitimine kadar sürecek olan beyan dönemi kapsamında konut ve iş yeri kira geliri olanlar beyanname verecekler

Kira geliri beyan dönemi 1 Mart'ta başlayacak!

Bu yıl 1 Mart’ta başlayacak, 25 Mart tarihi akşamı mesai bitimine kadar sürecek olan beyan dönemi kapsamında konut ve iş yeri kira geliri olanlar beyanname verecekler.

1983 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün günlük geliri 15 milyon liraymış!

1983 yılında İstanbul trafiğinin büyük yükünü çeken Boğaziçi Köprüsü'nün günlük geliri 15 milyon liraymış. Aynı yıl 11. hizmet yılına girecek köprüden, toplam 256 milyon araç geçmiş.

bedelli geliri Haberi

bedelli geliri

Bedelli askerlik gelirinin ilk eseri Sarıkamış Şehitliği olacak. Allahuekber Dağları'na bakan geniş alan üzerine inşa edilecek şehitliğin etrafı ise müze olacak. 100'üncü yılında yani 2 yıl sonra da tamamlanmış...