16 / 05 / 2024

Bedri Çolak

Bedri Çolak

Çağ Tercümanlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Bedri Çolak, Atik Karaoğul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Burhanettin Çolak ve Onur Çolak tarafından kuruldu.

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli ile  Osman Çolak ve Muammer Çolak tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

Nihat Çolak'tan Tekirdağ depremi açıklaması!

İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Nihat Çolak, olası büyük bir depremde Tekirdağ'da 100 kilometrelik bir alanda ciddi şekilde etkilenme olabileceğini vurguladı. 

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Çolak tarafından kuruldu.

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Bedri Kurdoğlu kimdir?

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Bedri Kurdoğlu kimdir? Bedri Kurdoğlu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Ata GYO Bedri Kurdoğlu'na emanet!

Gayrimenkul varlıkları ve projelerinden oluşan çeşitlendirilmiş portföyleriyle sektörünün önde gelen şirketlerinden Ata Gayrimenkul GYO Genel Müdürlüğüne Bedri Kurdoğlu atandı...

Bedri Kurdoğlu, Ata GYO'nun genel müdürü oldu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevine Bedri Kurdoğlu atandı...

Bedri Çolak Haberi

Bedri Çolak

Çağ Tercümanlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi, Bedri Çolak, Atik Karaoğul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 

Çağ Tercümanlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)TERCÜME - REHBERLİK 1-   Tüm dünya dillerinde yazılı ve sözlü çeviri ve tercüme işleri yapmak, yaptırmak, mahallinde tercümanlık hizmetleri yapmak, simultane tercüme işleri yapmak, devlet ve özel sektörün yazılı sözlü ve simultane tercüme işlerini yapmak, bunlarla ilgili ihalelere katılmak,  2-   Bu çevirim işlemlerini gerekli mercilerden izin almak kaydıyla, yeminli olarak da yapılması, 3-   Toplantılara, gezilere ve uluslararası organizasyonlara tercüman göndermek, 4-   Tüm dünya ülkelerine ve bu ülkelerin iş adamlarına tercüman ve rehber sağlamak, 5-   Yerli ve yabancı şirketlere yönetim danışmanlığı yapmak, bu amaçla bütçeleme...