27 / 04 / 2024

Bedri Yaşar kimdir

Bedri Yaşar kimdir

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut yapması gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ''Otuz yıl, kırk yıl vadeyle dar gelirliye konut tahsil edilmeli'' diye konuştu.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Bedri Yaşar: Dar gelirliye kırk yıl vadeli ev yapılsın!

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut yapması gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, ''Otuz yıl, kırk yıl vadeyle dar gelirliye konut tahsil edilmeli'' diye konuştu.

Bahattin Uçar kimdir?

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar kimdir? Bahattin Uçar kaç yaşında?

Bedri Yaşar kimdir Haberi

Bedri Yaşar kimdir

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde önemli açıklamalar yaptı. Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre; dar gelirliler için uzun vadeli konut önerisinde bulunan Yaşar, ''TOKİ hakikaten kuruluş itibarıyla ciddi hizmetler veren, ciddi projelere adım atmış bir kurum. Bu yönüyle TOKİ'nin varlığından şahsen ben gurur duyuyorum. Şimdiye kadar 815 bin civarında konut yaptı. Yalnız, özellikle ihalelere çıkarken diğer kurum ve kuruluşlarda olan hastalıklar üç aşağı beş yukarı TOKİ'de de var, onlar da mutfakta iyi çalışmıyorlar, onlar da planını, projesini, zemin etütlerini, bununla ilgili çalışmaları net yapmadığı için zaman zaman sorunlar yaşanıyor''şeklinde konuştu.

HEYELAN BÖLGESİNE KONUT

Zonguldak'ta yapılması planlanan toplu konut için belirlenen alanın heyelan bölgesi olduğunu kaydeden Milletvekili Bedri Yaşar, ''Gidiyorlar, bakıyorlar, buraya bu yer yapılmaz. Ne olacak? Yeri...