27 / 04 / 2024

Beğen İnşaattan Şubat ayı kampanyası

Beğen İnşaattan Şubat ayı kampanyası

Şubat ayı gelince birçok firma sevgililer gününe özel ilanlarla reklam mecralarım süsler. Tüm la bizi kırmızı güller, kalpler ve 14 şubat vurgusu karşılar. İşte Beğen İnşaat'tan Şubat ayı kampanyası;

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Altın fiyatları dibe çakıldı! Bu rakamları görenlerin rengi attı! Acilen bakın! 28 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 28 Şubat Salı milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları dibe çakıldı! Bu rakamları görenlerin rengi attı! Acilen bakın! 28 Şubat 2023 altın fiyatları.

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın son fırsatını kaçırmayın! 24 Şubat 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Türk Boğası Tümosan Traktör'de ayın son fırsatını kaçırmayın! 24 Şubat 2023 fiyat listesi

Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 24 Şubat 2023 Canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Altın bugün de Fed'in baskısı altında kalarak düşmeye devam ediyor. Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 24 Şubat 2023 Canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları sert çakıldı! Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün sert çakıldı. Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları.

Sıfır km Citroen Jumper'ın fiyatı kaç TL oldu? İşte Citroen Jumper'ın 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Citroen'in 2023 Şubat ayı fiyat listesi açıklandı! Peki Citroen Jumper'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Citroen Jumper'ın 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son dönemlerde sert düştü. Rekordan rekora koşan gram altın ons altının gerilmesi ile değer kaybetti. Bugün ise altında göstergeler bir anda yeşile döndü! 1 gram bile altını olan çabuk baksın! 22 Şubat 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 21 Şubat 2023 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem günümde aşağı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları resmen toz duman oldu. 1 gram bile altını olan acilen baksın! 21 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

BİM'den sabah kapıda kuyruk oluşturacak çılgın müjde! Acilen bakın! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

21 Şubat 2023 Salı BİM aktüel kataloğu ürünleri yayınlandı. 2 sayfa olarak yayınlanan katalogda birçok farklı ürün alışveriş tutkunlarının beğenisine sunuldu. Peki, bu hafta BİM aktüel ürünler kataloğu 21 Şubat 2023 Salı ürünleri neler, hangi ürün kaç liradan satışa çıkacak?

Aile Bakanlığının 2023 Şubat ayı müjdeleri resmen peş peşe geldi! Hesaplara bir bir yatan bu parayı görenler mest oldu

Aile Bakanlığının 2023 Şubat ayı müjdeleri resmen peş peşe geldi... Hesaplara bir bir yatan bu parayı görenler mest oldu... Hemen bakın...

Gram altın, çeyrek altın fiyatları buz kestirdi! 1 gram bile altını olan göz atsın! 19 Şubat 2023 altın fiyatları...

Gram altın, çeyrek altın fiyatları buz kestirdi! 1 gram bile altını olan göz atsın! 19 Şubat 2023 altın fiyatları...

Beğen İnşaattan Şubat ayı kampanyası Haberi

Beğen İnşaattan Şubat ayı kampanyası

Firmalar bu dönemde televizyon reklamları, billboardlar, radyolar gibi mecralarda staııdartlaşmış kampanyalarla müşterilerine seslenerek, onları kendilerinden alışveriş yapmaya ikna etmeye çalışır. Konya Beğen inşaat bu dönemi farklı bir bakış açısıyla değerlendirerek, çok sık rastlanmayan bir kampanyaya imza attı. 



EV ALACAKLARA ÇEKİLİŞSİZ KURASIZ UMRE 

Firmalar sevgililer günü için düzenledikleri kampanyalarda çiftlere yurt dışı seyahatleri, takı hediyeleri gibi promosyonlar vaad ederken, Konya Beğen İnşaat şubat ayı içerisinde ev alacaklara çekilişsiz kurasız iki kişilik umre hediyesi veriyor. Reklam kampanyasında kullanılan "en sevgiliye" başlığı ise Şubat ayına ve bu doneme farklı bir bakış açısı ile bakıldığını özetliyor. 



"ONU SEVMEK ALLAH'I SEVMEKTİR" 

Konya Beğen inşaat adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkam Vehbi Demirci, "Biz bu dönemi insanların gerçek sevgiyi hatırlaması için farklı bir kampanya ugulama kararı aldık. Gerçek sevgi...