02 / 05 / 2024

Sıfır km Citroen Jumper'ın fiyatı kaç TL oldu? İşte Citroen Jumper'ın 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Citroen Jumper'ın fiyatı kaç TL oldu? İşte Citroen Jumper'ın 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Citroen'in 2023 Şubat ayı fiyat listesi açıklandı! Peki Citroen Jumper'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Citroen Jumper'ın 23 Şubat 2023 fiyat listesi...



Sıfır km Citroen Jumper almak isteyenler aracın fiyatını bir süredir araştırıyordu. Citroen Şubat ayı fiyat listesini yayımladı. Peki 2023 model Citroen Jumper'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Citroen Jumper'ın özellikleri ve 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Citroen Jumper, yükleme genişliğiyle sınıfının öne çıkan modelleri arasında başı çekiyor. Citroen Jumper'ın geniş kapasitesi büyük yüklemeler ve profesyonellerin çalışma şartlarını kolaylaştırmak oldukça yardımcı oluyor. Citroen Jumper aynı zamanda; depolama alanları,  sağlanabilirlik ile gündelik konfor, konforlu koltuklar, süspansiyon ile sürüş konforu, özenle tasarlanmış yalıtım, mobil ofis etkisi oluşturan aksesuarlar ile benzersiz bir çalışma ortamı sunuyor.

Citroen Jumper üç farklı yükseklikte ve dört farklı uzunlukta olan modelleriyle Türkiye pazarında yer alıyor. Citroen Jumper, 17 metreküpe varan yükleme kapasitesi, 1890 kilograma kadar taşıma ve dört tona ulaşabilen net araç ağırlığına sahip olması sebebiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Jumper geniş fonksiyonel kapılarıyla yüklemeyi daha kolay yapabilmek için yeniden dizayn edildi.

Citroen Jumper, geniş ve pratik bir yaşama alanı, çok sayıda akıllı saklama alanı, konforlu koltuklar, sessiz bir kabin ve son derece konforlu süspansiyonlar ile  kullanıcılarına benzersiz bir yaşam ve sürüş konforu sağlıyor.

Yakıt tüketimi ve CO2 emisyon salım değerleriyle yüksek verimlik seviyesi sunan yeni nesil motorlar güç aralıkları 120 HP ile 165 HP arasında değişen üç farklı motor seçeneğiyle alıcılarını bekliyor.


Geri Dön