27 / 04 / 2024

Sıfır km Citroen Berlingo Van'da şaşırtan fiyatlar! İşte Citroen Berlingo Van 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Citroen Berlingo Van'da şaşırtan fiyatlar! İşte Citroen Berlingo Van 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Citroen Berlingo Van'ın 2023 Şubat fiyat listesi yayımlandı. Peki sıfır km Citroen Berlingo Van kaç TL oldu? İşte Citroen Berlingo Van 21 Şubat 2023 fiyat listesi...



Kombivan sınıfının öncüsü olan modüler tasarımlı 2023 model Citroen Berlingo Van'ın fiyatı meraklıları tarafından internette bir süredir araştırılıyordu. Aracın, Şubat ayına ait beklenen fiyat listesi paylaşıldı.  Peki tasarım, pratiklik ve modülerlik açısından yenilikçi çözümler sunan ve multimedya özellikleriyle sürüş keyfini artıran Citroën Berlingo Van'ın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte Citroen Berlingo Van 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Citroen Berlingo Van, özenle tasarlanan ergonomik koltukları, yükseklik bel desteği ayarı ile sürüş konforunu ve rahatlığını en üst seviyeye çıkararak sürücülerinin konforlu bir yolculuk etmelerini amaçlıyor. Citroen Berlingo Van'ın kabini, ayrıca hareket halindeyken kolayca çalışma ortamı sunan mobil bir ofis olarak da kullanılabiliyor. 

Sıfır km Citroen Berlingo Van da şaşırtan fiyatlar! İşte Citroen Berlingo Van 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Berlingo Van, profesyonellerin iş için gerekli olan malzemelerini ve çalışma arkadaşlarını taşımasına yardımcı oluyor. Extenso kabin, önde üç koltuklu oturma düzenine ek olarak mobil ofis ortamıyla uzun malzemeleri taşımak için daha fazla alan açıyor.  Bin kilogram ile arttırılmış yükleme kapasitesi, güçlendirilmiş aydınlatma, yarı-yüksek bağlantı halkaları ile Citroen Berlingo Van kombivan sınıfının öncüsü olmaya devam ediyor. 

Sağlam ve güçlü bir duruşa sahip olan Citroen Berlingo Van, akıcı hatları ile enerji dolu bir görüntü ortaya koyuyor. Marka aidiyetine vurgu yapan ve Citroen Jumper ile olan bağını gözler önüne seren yataylaştırılmış ön camıyla yüksek ve kısa kaputu heybetli bir görüntü oluşturuyor.

Peki Citroen Berlingo Van 100 km kaç litre yakıyor ve fiyatı kaç TL? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön