27 / 04 / 2024

Sıfır km Audi A4 Sedan'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A4 Sedan 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Audi A4 Sedan'ın fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A4 Sedan 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 model Audi A4 Sedan Şubat ayı fiyatı açıklandı. Peki sıfır km Audi A4 Sedan kaç TL oldu? İşte Audi A4 Sedan 11 Şubat 2023 fiyat listesi...



Artan döviz kuru ve yüksek enflasyon sebebiyle otomobil fiyatları da yukarı doğru seyretmeye devam ediyor. Sıfır km otomobil fiyatları araştırılırken Şubat ayı fiyat listeleri de yayımlandı.  Audi A4 Sedan'ın Türkiye satış fiyatı yine zamlandı. Peki sıfır km, 2023 model Audi A4 Sedan ne kadar oldu? İşte Audi A4 Sedan'ın özellikleri ve güncel satış fiyatı....

Hassas bir şekilde keskinleştirilmiş ön görünüm ve karakteristik arka kısım ile ilerici tasarım sayesinde Audi A4 Sedan'ın sportif karakteri her zaman olduğundan daha fazla karşımıza çıkıyor.  Audi A4 Sedan'ın iç mekanında bol miktarda alan ve ambiyans aydınlatma paketleri gibi isteğe bağlı özellikler alıcıları karşılıyor.

Audi A4 Sedan, sportiflik, duygu ve prestij anlamına geliyor. Bu özellikler, dinamik quattro öğelerine ve uyumlu oranlara odaklanma sebebiyle her açıdan görülebiliyor. Yan görünüm, tekerleklere olduğu kadar geniş jant kapaklarına ve çarpıcı marşpiyel kaplamalarına da ilk bakışta dikkatleri çekiyor.

İç mekanda, otomobilin genişliği, üzerinde krom kaplama şeridinin özel bir vurgu eklediği kesintisiz havalandırma şeridi gibi özelliklerle vurgulanıyor. Orta konsolda geniş, pratik bir saklama bölmesi yer alıken; standart ambiyans aydınlatma, okuma ışıklarını içeriyor ve ön tarafta bunlar sensör kontrollü olarak yer alıyor. Ek vurgular yaratmak için isteğe bağlı ambiyans aydınlatma paketi plus donanımı tercih edilebiliyor.

Audi A4 Sedan'ını sürerken, isteğe bağlı sürücü asistan sistemleri kullanan kişiye yardımcı oluyor. Örneğin Şehir asistanı paketi; Park sistemi plus ve geri görüş kamerası gibi sistemler sürücünün yükünü azaltıyor.

Peki Audi A4 Sedan'ın teknik özellikleri neler? İşte Audi A4 Sedan teknik özellikleri ve 11 Şubat 2023 fiyat listesi...


Geri Dön