16 / 05 / 2024

Begüm Şenin evi

Begüm Şenin evi

Oğlu Alp Şen'i kaybettikten sonra Los Angeles'a yerleşmeye karar veren Begüm Şen, önceki gün küçük oğlu Can ve annesi Deniz Tanık'la birlikte ABD'ye gitti.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbilgin tarafından kuruldu.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak ucuza lojman satışı gerçekleştiriyor! 1825 metrekare müstakil evi 480 bin TL ile satıyor!

Son zamanlarda Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve konutlar, yoğun bir ilgiyle karşılanıyor. Son yayınlanan ilana göre ucuza lojman satışı gerçekleşecek. Bu kapsamda, 480 bin TL değerindeki müstakil evin satış şartları da merak konusu oldu.

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Çalışkan tarafından kuruldu.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de Begüm Tuğçe Çetinsaya ve Gökhan Çetinsaya ortaklığında kuruldu.

Fatih'te 550 metrekare müstakil ev 8.6 milyon TL'ye icradan!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Kürkçibaşı Mahallesi, 843 ada 38 parselde yer alan 550 metrekarelik müstakil evi 8 milyon 590 bin TL'ye satıyor...

Ravza Sitesi'nde 32 milyon TL'ye icradan satılık 2 müstakil ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan Göktürk'ta yer alan 2 adet müstakil evi 32 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

Begüm Şenin evi Haberi

Begüm Şenin evi

Oğlunun hatıralarıyla dolu olan İstanbul'da yaşamak istemeyen Begüm Şen, Can'ın eğitimi süresince Los Angeles'da kalacak.


İşleri nedeniyle İstanbul'da kalan ve sık sık Los Angeles'a gidip gelecek olan baba Adnan Şen, Levent'teki villarından Zorlu'daki bir daireye...