07 / 05 / 2024

Begüm Yatçılık ve Turizm adres

Begüm Yatçılık ve Turizm adres

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülentnur Özkan ve Ömer Egesel ortaklığında kuruldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarının fırlamasında yabancıya satışın payı var mı?

Barınma sorunu gün geçtikçe yayılıyor ve sık sık gündem oluyor. Peki satılık ve kiralık konut krizinde yabancıya satışın payı var mı? İşte detaylar...

Emlak alımı ile yabancılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılıyor! 

Yatırım yapan yabacılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılmaya başlandı. Türkiye ise bu konuda yeterince önlem almadığı için gri listeye yerleşti.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gamza Kaçmaz tarafından kuruldu.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

Begüm Yatçılık ve Turizm adres Haberi

Begüm Yatçılık ve Turizm adres

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülentnur Özkan ve Ömer Egesel ortaklığında kuruldu.

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi konusu:

1- Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır; a) Türkiyenin çeşitli bölgelerinde turizme elverişli tesisler, otel, kamping, tatil köyü, konaklama tesisleri, açık ve kapalı yat limanları, çekek yerleri, otoparklar, restoran, kafeterya, yüzme havuzu gibi eğlence ve dinlenmeye yönelik turistik nitelikli yerlerde her nevi turizm tesislerini kurmak, tamamen veya kısmen satın almak, işletmek, kiralamak veya kiraya vermek ve yine catering servisleri kurmak ve işletmek, icabında bunlara da devir alıp, devretmek. b) Yat işletmeciliği ve yat turizmciliği yapmak, yerli ve yabancı yatların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, bu ihtiyaçları diğer işletmelerle bağlantı kurarak karşılanmasını sağlamak. c)...