19 / 05 / 2024

Behçet Dengeşik kütahya

Behçet Dengeşik kütahya

Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Behçet Dengeşik kimdir? Behçet Dengeşik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Behçet Dengeşik, ne zamandan beri, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili?

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Kültürpark projesine Behçet Uz'un torunlarından destek!

İzmir'in tarihi ve simgesel mekanlarından Kültürpark'ı yeniden tasarlayarak geleceğe taşıyacak çalışmaları içeren projeye, parkın kurucusu, kentin efsane belediye başkanı Behçet Uz'un torunlarından destek geldi.

İzmir Behçet Uz Hastanesi'ne kemik iliği merkezi geliyor!

Hastalıklarından kurtulmak için kemik iliği nakli olmayı bekleyen minik hastaların sıra beklemesini önlemek isteyen Bakanlık, Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde "Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi" kurulmasını kararlaştırdı.

Kütahya Seramik 201. mağazasını Fethiye'de açtı!

Kütahya Seramik Fethiye’de 201. mağazasını açarken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı açılışta yaptığı konuşma Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ı duygulandırdı.

Kütahya Merkez'de 4.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kütahya 4. İcra Dairesi, Kütahya Merkez'de bulunan taşınmazı 4 milyon 315 bin 264 TL bedelle satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın üzerinde restaurant, et entegre tesisi, kümesler, tek katlı müstakil ev ve depo binası bulunuyor.

Kütahya YHT'nin etüt projesi 2016'da bitecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, aralarında Kütahya’nın da bulunduğu hızlı tren hatları ile ilgili bilgiler verdi. Bilgin, hızlı tren hatlarıyla ilgili etüt projelerini önümüzdeki yıl bitirmeyi planladıklarını dile getirdi.

Behçet Saatcı'dan Fethiye Mimarlar Odası’na ziyaret!

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Mimarlık Haftası dolayısı ile Fethiye Mimarlar Odası’na ziyaret gerçekleştirdi. Samimi ortamda geçen ziyarette tüm mimarların gününü kutlayan Saatcı, "Bir şehrin güzelliği ya da çirkinliği mimarların elindedir” dedi

Behçet Uz Hastanesi yenileniyor!

Türkiye'nin en büyük çocuk hastanesi olan Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi, yeni yıla modern yüzüyle "merhaba" demeye hazırlanıyor. Önceden otopark olarak kullanılan alan çocuk oyun parkına çevrildi.

Behçet Dengeşik kimdir?

Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Behçet Dengeşik kimdir? Behçet Dengeşik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Behçet Dengeşik, ne zamandan beri, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili?

TOKİ Kütahya kentsel dönüşüm evleri teslimleri yapıldı!

Osmangazi Mahallesinde kentsel dönüşüm yapılan vatandaşlarımızın kamulaştırma sonrasında mağdur olmamaları için Kütahya Belediyesi'nin TOKİ’den almış olduğu dairelerden isteyen vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda anahtar teslim töreni yapıldı

Kütahya Seramik, Cersaie'de yeni koleksiyonlarını sergiledi!

Dünya seramik pazarında yenilikleri, benzersiz tasarımları ve ödülleriyle tanınan NG Kütahya Seramik’in yepyeni koleksiyon ve serileri, İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen Cersaie Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Kütahya'da Plakrom'a ait krom maden ruhsatı 3 milyon 844 bin TL!

Kütahya Tavşanlı'da Plakrom'a ait krom maden ruhsatı 3 milyon 844 bin 612 TL'ye satılıyor...

Kütahya Seramik, dış cephe kaplama sistemlerinde fark yaratıyor!

Mimari projelerdeki sonuç odaklı yaklaşımı ve hızlı tedarik sistemi ile birçok firmanın çözüm ortağı olan Kütahya Seramik, teknik özellikli ürünleriyle dış cephe kaplama sistemlerinde de fark yaratıyor

Behçet Dengeşik kütahya Haberi

Behçet Dengeşik kütahya

Behçet Dengeşik kimdir?

1965 yılında Bingöl İli, Genç İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Genç ilçesinde tamamladı.


1986 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Amasya meslek yüksek okulu İnşaat bölümünden, 1992 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünden, 2003 yılında Dumlupınar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu.


1986-1989 yılları arasında Bingöl-Karlıova Belediyesinde,1989-1994 yılları arasında Bingöl Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde,1994-2011 yılları arasında Kütahya Bayındırlık ve İskân Müdürlüğünde sırasıyla; Kontrol Mühendisi, Yapım Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 15.01.2011 tarihinde Malatya Bayındırlık ve İskân Müdürlüğüne atandı.


644 sayılı kanun hükmündeki kararnameyle Bakanlık müşaviri olduktan sonra 08.05.2012 tarihinden itibaren Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili olarak görev yapmaktadır.


Evli ve 3 çocuk...