04 / 05 / 2024

Behzat Kaplan istifa

Behzat Kaplan istifa

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Atdınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti...

Behzat Kaplan kimdir? Evli mi?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan kimdir? Behzat Kaplan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Behzat Kaplan'ın biyografisi...

Kaplan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye'de Taha Kaplan tarafından kuruldu.

Haşmet Aslan, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinden istifa etti!

Trend GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haşmet Aslan istifa etti. 

TÜİK'te şaşırtan istifa kararı! Enflasyon hesabı yürütülen dairede kritik değişim

TÜİK, Geçtiğimiz Nisan ayında enflasyonu yüzde 70 açıkladı. Türkiye'de yaşanan gıda başta olmak üzere enflasyonu artıran etmenleri inceleyen ve istatistikleri açıklayan TÜİK'ten şaşırtan bir istifa haberi geldi. TÜİK Fiyat İşleri Daire Başkanı Cem Baş görevinden istifa etti.

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti! İşte Nihat Özdemir'in istifa nedeni!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir istifa etti. İşte Nihat Özdemir’in, istifa gerekçeleri...

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mıkaıl Kaplan tarafından kuruldu.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Osman Tokur, Panora GYO'dan istifa etti!

Panora GYO ve bağlı ortaklığı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Osman Tokur görevinden istifa etti.

Çalışanlar bu hakkınızı unutmayın: İstifa edene tazminat veriliyor!

Başvuru yapanlar 1 yıl geçmeden istifa etmeleri halinde tazminata hak kazanırlar. İstifa yoluyla tazminat alma koşuluna hak kazanan kişilerin bu süreyi aşmaması gerekir. Ayrıca fesih ile birlikte istifa edenler de tazminat alabilir.

Birleşmiş Markalar Derneği'nden 5 üye istifa etti!

Zincir perakendede 420 markayı temsil eden Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu’ndan 5 üye istifa etti. Sürpriz istifaların, Kovid-19 sebebiyle zor günler yaşayan sektörün temsiline ilişkin yaşanan görüş ayrılıklarından kaynaklandığı belirtiliyor.

Behzat Kaplan kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan kimdir? Behzat Kaplan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Behzat Kaplan'ın biyografisi...

Behzat Kaplan, Reysaş GYO'nun genel müdürü oldu!

Reysaş GYO Genel Müdürlük görevini yürüten Egemen Döven'in ana ortağı Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic. A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanması sebebiyle, Egemen Döven yerine Genel Müdür olarak Behzat Kaplan'ın atanmasına karar verildi.

Behzat Kaplan istifa Haberi

Behzat Kaplan istifa

Reysaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.Yönetim Kurulu Üyeliğinden 01/08/2013 tarihi itibariyle istifa etmiştir.


Kamuoyunun bilgilerine...