19 / 05 / 2024

bekarların mobilya tercihi

bekarların mobilya tercihi

Ortadoğulular geniş ve gösterişli mobilyaları, avrupalılar az yer kaplayan mobilyaları tercih ediyor, bekarlar yaşam ünitesi, kadınlar yemek odası ve aksesuar seviyor

Ruslar’ın konut tercihi değişti: Antalya'yı terk ediyorlar!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatlarında yaşanan rekor artışlar, ekonomik kriz, Rusların da tercihlerini değiştirdi. 2022'de tatilcilerin gözdesi Antalya’da 22 bin konut satın alan yabancılar, 2023'te yalnızca 12 bin 901 ev aldı.

Sıfır telefon alamayan vatandaşın ikinci tercihi bakın ne oldu!

Dolar kuru ve artan enflasyonla birlikte özellikle teknolojik cihazların fiyatlarında artış meydana geldi. Telefon almak da bu noktada lüks olmaya başladı. Sıfır telefon alamayan kişiler de bu yola başvurdu. İşte detaylar!

Beko CM 9120 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Beko CM 9120 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi, her kıyafete uygun programlarıyla , her yıkamada kıyafetin özünü koruyarak ev hanımlarının birinci tercihi oluyor. Peki bu yıkama programları neler? 

Cebinizde bu banka kartı varsa yaşadınız! 3 gün içerisinde 20.000 TL’niz olabilir!

Nakit paraya sıkışanların ilk tercihi banka kredileri olmaktadır. Kredilere dair pek çok banka yepyeni kampanyalar yapıyor. İşte detaylar!

Kredi çekenlere bayramı yaşatacak haber! Bu parayı geri almayın sakın unutmayın!

Paraya sıkışanların ilk tercihi kredi çekmek olurken, imzalanan bir sürü evrak arasında neyi niye imzaladığınızın farkına varmadığınız oluyor.  Kredi çekerken bazı bankaların  zorunlu tuttuğu o işlem nedeniyle hesabınızdan kesilen o parayı geri alabilirsiniz.  Peki nasıl başvuru yapılacak? E- Dev

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Müslüman Rusların konut tercihi muhafazakar siteler oldu!

2022'nin ilk 9 ayında Türkiye’de satılan her 5 konuttan birini Ruslar satın aldı.  Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yabancıların ilk tercihinin İstanbul’daki muhafazakar konut siteleri olduğunu söyledi

Kilosu 50 TL oldu! Daha da zamlanmadan alın

15 Nisan tarihinde başlayan av yasakları 1 Eylül itibariyle kalktı. Vatandaşların ilk tercihi hamsi oldu fiyatı ise 50 TL.

Tesla Model 3’ün Türkiye fiyat listesi belli oldu! Elektrikli araç isteyen kullanıcıların ilk tercihi olacak!

Elektrikli otomobil üretici olan Tesla, Model 3'ü Türkiye'de piyasaya çıkacak. Peki Tesla Model 3'ün Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Tesla Model 3'ün özellikleri neler? Detaylar haberimizde...

Yabancı yatırımcının ilk tercihi İstanbul oldu!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, yabancı yatırımcıların konut tercihinde İstanbul’un ilk sırada yer aldığını ve Türkiye’de yabancıya satılan her iki konuttan birisinin İstanbul’da yer alan konsept projelerden gerçekleştiğini belirtti.

Yabancıların konutta tercihi Türkiye oldu!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan yabancıya konut satışını kaleme aldı. İşte Hızalan'ın o yazısı...

Rusların gayrimenkulde tercihi Türkiye!

Rus vatandaşlar Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarını artırdı. Türkiye'de Rus vatandaşların gayrimenkul yatırımları geçen seneye göre yüzde 60 yükseldi.

Amerikalıların konutta tercihi Türkiye oldu!

Yabancıya yapılan konut satışlarında 8 aylık sürede tüm zamanların Ocak-Ağustos rakamları elde edildi. Yabancıya konut satışında Amerikalı vatandaşlar ön plana çıktı. 

bekarların mobilya tercihi Haberi

bekarların mobilya tercihi

Özgün tasarımları ve modern üretim teknikleriyle sıra dışı mobilyanın adresi Alfemo, mobilya kullanım alışkanlıklarına ilişkin araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

İhracat yaptığı ülkelerdeki mobilya trendlerini belirleyen Alfemo, kadın ve erkeklerin mobilya tercihlerini de tespit etti.

Turquality belgeli Alfemo Mobilya, uluslararası standartlarda ileri teknoloji ile ürettiği birbirinden özgün koleksiyonlarını 60’ın üzerinde ülkeye ihraç ediyor.

Kuzey Afrika, Ortadoğu, Avrupa ve Balkanlar ihracat yaptıklarını söyleyen Alfemo Mobilya Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, “Avrupalılara az yer kaplayan, Ortadoğululara geniş ve gösterişli mobilya üretiyoruz” dedi.

Avrupalı tüketicilerin değişen dünya düzeni ile birlikte daralan yaşam alanlarına uygun, az yer kaplayan, geniş saklama alanına sahip, pratik, fonksiyonel ve şık mobilyaları tercih ettiğini belirten Zoral, Ortadoğu’daki tüketicinin ise daha geniş, büyük ve gösterişli ürünleri tercih ettiğini dile getirdi. 

İhracatın yüzde 40’ı Ortadoğu, yüzde 30’u Avrupa’ya

Alfemo...