02 / 05 / 2024

Bekir Alpay Özkan

Bekir Alpay Özkan

AYH Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Birol Yenal Pehlivan, Bekir Alpay Özkan ve Mehmed Nureddin Çevik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu

Bekir Alpay Özkan Artı Yatırım'ın genel müdürü oldu!

Artı Yatırım Holding tarafından yapılan açıklamaya göre şirketin genel müdürdük görevine Bekir Alpay Özkan atandı...

CHP'li Özkan Yalım Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavı'nı TBMM'ye taşıdı!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yazılı sınav sonucunda başarılı olan isimlerin sözlü sınavda başarısız kabul edilmesini ve gündeme gelen 'torpil' iddialarını TBMM'ye taşıdı.

Bekir Pakdemirli: Dere yataklarında bina yapmaktan kaçınılmalı!

Giresun'da selin etkili olduğu bölgede incelemeler yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Dere yataklarında yapı yapmaktan kaçınılması gerektiğine işaret etti.

Bekir Pakdemirli'den hazine arazileri açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Hazine arazilerini üretime kazandırmak için her bir boş araziyi tespit ederek ekime-dikime kazandırmalıyız" dedi...

Bekir Pakdemirli: Hazine arazileri mevzuatını yayımlayacağız!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''Hazine arazilerinin kullanımıyla ilgili uygulamanın usul ve esaslarını düzenleyen mevzuatı en kısa sürede yayımlayacağız" diye konuştu.

Bekir Pakdemirli'den Bingöl depremi açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada Bingöl'deki depremde telef olan hayvanların karşılanması ile afet bölgesi için yem desteği sağlanması kararı aldıklarını söyledi.

Bekir Pakdemirli: Çiftçiye bu yıl 22 milyar lira destek sağlayacağız!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, son 18 yılda çiftçilere 310 milyar lira tarım desteği ödemesi yaptıklarını, bu yıl da 22 milyar lira destek sağlayacaklarını bildirdi.

Bilim Kurulu üyesi Alpay Azap'tan uyarı: AVM'lere gitmem!

Eski normale dönüşün 1-2 yıl boyunca mümkün olmayacağını dile getiren Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Alpay Azap, zorunda kalmadığı müddetçe alışveriş merkezlerine gitmeyeceğini belirtti.

Bekir Pakdemirli'den tarım arazisi açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "İlçelerimizdeki atıl tarım arazilerinin belirlenmesi, belirlenen bu arazilerin üretim yapmak isteyenlere kiralanması için çalışma yapmanızı istiyorum." dedi.

Bekir Pakdemirli: Hazine tarım arazilerinde kira ödemelerini 6 ay erteledik!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Hazineye ait tarım arazilerini kiralayan çiftçilerimize, zor günlerde finansal destek sağlamak amacıyla, nisan, mayıs ve haziran ayı kira ödemelerini 6 ay süreyle erteledik." dedi.

Bekir Pakdemirli: Biyolojik çeşitlilik ekonomimize kazandırılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'deki biyolojik çeşitliliğin ekonomiye kazandırılacağını belirterek, "Genetik kaynaklarımıza dayalı fikri mülkiyet haklarından ülkemizin faydalanmasının önü açılacak." dedi.

Bekir Pakdemirli'den deprem açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İran'ın Hoy kentinde gerçekleşen 5,9 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen Van Başkale'ye gitti. Pakdemirli, yaşanan depreme ilişkin, Özpınar, Güvendik ve Gelenler mahallerinde hasarların büyük olduğunu belirtti...

CHP'li Alpay Antmen'den 'deprem vergileri kaldırılsın' teklifi! 

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, deprem vergisinin kaldırılması için meclise kanun teklifi sundu. Antmen, "20 yıldır toplanan vergilerin, depreme önlem olarak kullanılmadığı ortaya çıktı" dedi...

Cahit Özkan: Elazığ'daki yeni konutların yüzde 90'ı tamamlandı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli'de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Elazığ'daki deprem sonrası yenilenme çalışmaları kapsamındaki konutlara değinen Özkan; "TOKİ inşaatlarını depremzedelerimize tahsis ettik" dedi...

Bekir Alpay Özkan Haberi

Bekir Alpay Özkan

AYH Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Birol Yenal Pehlivan, Bekir Alpay Özkan ve Mehmed Nureddin Çevik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. AYH Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu;Gayrimenkul imal ve inşası ticareti alımı satımı kiralanması kiraya verilmesi ve bunlar üzerinde her türlü projeler oluşturulması ve işletilmesini yapmak,ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


AYH Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Tepeüstü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Poligan Caddesi, Buyaka Sitesi, No:8C...