06 / 05 / 2024

Bekir Karlığa

Bekir Karlığa

Başbakanlık Başdanışmanı ve BM Medeniyetler İttifakı Eşgüdüm Komitesi Başkanı Prof. Dr. Karlığa: "Türkiye, yalnız Ortadoğu'nun ve İslam dünyasının değil, aynı zamanda Türk dünyasının da kalbi mesafesindedir" dedi

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?

Bekir Ağırdır kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bekir Ağırdır ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Filo Kiralama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirci ve Ayhan Karlıağa ortaklığında kuruldu.

Bakan Bekir Bozdağ'dan son dakika açıklaması! Kirada yüzde 25 artış sınırının süresi uzatılacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada kiralarda yüzde 25 artış sınırının süresinin uzatılacağını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

İmar affına köklü düzenleme geliyor! Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, imar affına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında imar affında köklü düzenleme yapılacağını söyledi.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Altın mı dolar mı euro mu... İslam Memiş en karlı yatırım aracı diyerek çekinmeden paranızı koyun dedi

İslam Memiş'ten vatandaşları ilgilendiren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Memiş son olarak altın, dolar, euro arasında en karlı yatırım aracını açıkladı.

Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı! İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir alımı yapılacak! İşte detaylar...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından milyonlarca kişiyi ilgilendirecek açıklama geldi. Adalet ve CTE için İnfaz koruma memuru "gardiyan", zabıt katibi, mübaşir ve diğer sözleşmeli kadrolara memur personel alımı yapılacağı açıklandı.

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

Süleyman Çetinsaya, Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı satın aldı! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Betatrans Lojistik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Başkanı Bekir Kılıç ile beraber Çelik Halat'ı 27 milyon Euro'ya satın aldı. İşte ayrıntılar...

Bekir Karlığa Haberi

Bekir Karlığa


Başbakanlık Başdanışmanı ve Birleşmiş Milletler (BM) Medeniyetler İttifakı Eşgüdüm Komitesi Başkanı Prof. Dr. Bekir Karlığa, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Eskişehir'in, "model kent" olacağını söyledi.


Karlığa, bir programa katılmak için geldiği Eskişehir'de, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehir'in "2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti" seçilmesini, çok önemli bir karar olarak nitelendirdi.


"Bu kararın alınmasına çok sevindik" diyen Karlığa, şöyle devam etti:


"Çünkü Eskişehir, bunu hak etmiş bir il. Neredeyse Türk dünyasının her bölgesinden insanlar, burada yaşamaktadır. Aynı zamanda Türkiye, yalnız Ortadoğu'nun ve İslam dünyasının değil, aynı zamanda Türk dünyasının da kalbi mesafesindedir. Dolayısıyla Türkiye'nin bu konuda yapacağı çok önemli işler vardır. Bu işleri yapmaya en namzet şehir, Eskişehir'dir. Tarihi ve kültürel yapısı bakımından böyledir."


Karlığa, Eskişehir'in birikimi ve tecrübesinin çok önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti: 


"Burada...