01 / 05 / 2024

Bekir Sütçü kimdir

Bekir Sütçü kimdir

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 tesis inşaat, 20 tesis de proje aşamasında. 624 hektarlık genişleme alanının onayda olduğunu belirten Başkan Sütçü, 180 yeni arsa tahsis edileceğini söylendi.

Adana OSB'ye dört yılda 45 milyon liralık yatırım!

Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Her türlü altyapısı tamamlanan ve bin 590 hektar alana sahip olan Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), hem Türkiye'nin hem de yabancı yatırımcıların ilgi odağı konumunda.

Bekir Sütçü: Adana OSB üstyapı yatırımları ile yaşam merkezi haline geldi!

Büyüklük ve kapasitede Türkiye'nin ilk 10 OSB'si arasında yer alan Adana OSB, sanayicilerin yükünü azaltmak için gerçekleştirilen noter, gümrük binası, SGK binası, çarşı merkezi gibi yatırımlarla bir yaşam merkezi haline geldi.

Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen ne iş yapmaktadır?

Yapı Kredi Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Amasya Suluova'da Süt Konsantre Tesisi'nin Temeli Atıldı!

Amasya’nın Suluova ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğünce hibe yoluyla desteklediği özel bir firmaya ait süt konsantre üretim tesisinin temeli atıldı.

Söğüt İnşaat Metromall Residence'ta fiyatlar 283 bin TL'den başlıyor!

Ankara İl'i Eryaman İlçe'sinde inşa edilen projede toplam 699 adet daire bulunuyor. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Söğüt İnşaat Metromall Residence'ta fiyatlar 283 bin TL'den başlıyor.

Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Yeni sağlık yatırımlarıyla Kepez, Antalya’nın sağlıkta merkezi oluyor. 350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi’nin yapımında sona gelinirken, Ahatlı Mahallesi’nde temeli atılan Antalya Kepez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de yükselmeye başladı.

Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Kepez ilçesi, yeni yatırımlarla Antalya'nın sağlıkta merkezi oluyor. 350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi'nin yapımında sona gelinirken, Ahatlı Mahallesi'nde temeli atılan Antalya Kepez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de yükselmeye başladı.

Melih Gökçek, Söğüt İnşaat'a 4.1 milyarlık ihale mi verdi?

Melih Gökçek’in Sögüt İnşaat’a 6 ihale verdiği ortaya çıktı.Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Söğüt İnşaat’a verdiği ihaleler arasında Anadolu Bulvarı’nda yapılan yapılan köprü inşaatı da vardı.

Söğüt İnşaat’ın aldığı ihaleler 4.1 milyar lirayı buldu!

KİK’in mevzuata aykırı bularak iptal ettiği ihaleyi kazanan Söğüt İnşaat 2009’dan bu yana Ankara Belediyesi’nden 4.1 milyar liralık iş aldı.

Moody's Türkiye'nin notunu güncellemedi!

Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notu ve görünümünü güncellemediğini duyurdu. Kuruluş, böylece Türkiye için belirlediği son 4 potansiyel tarihin hepsini pas geçmiş oldu.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü son başvuru günü!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü projesinde 3 adet konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü son başvuru günü 30 Eylül 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü başvuruları başladı!

Daire fiyatının 219 bin 795 TL olarak belirlendiği TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü projesinde yer alan 3 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü başvuruları başladı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru dönemi!

Aylık taksit ödemelerin 874,15 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı'da toplam 3 konut satılıyor. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru dönemi ise haberimizin içinde yer alıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Bekir Sütçü kimdir Haberi

Bekir Sütçü kimdir

Türkiye'de kurulu 292 organize sanayi bölgesi arasında, fiziki büyüklük bakımından 1590 hektarla 6. sırada yer alan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. 


407 işletmenin faaliyetini sürdürdüğü AOSB'de, 10 tesis inşaat, 20 tesis de proje aşamasında. AOSB'nin, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından onay bekleyen 624 hektarlık genişleme alanında ise 180 işletmeye arsa tahsisi yapılması öngörülüyor. 


Genişleme alanı için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na müracaat eden AOSB, Bakanlık'tan onay bekliyor. AOSB Başkanı Bekir Sütçü, AOSB'nin karma bir OSB olduğunu ve yeni tahsise açılacak alanda tek bir sektörü tercih etmeyeceklerini belirterek "Yeni tahsise açılacak alanda önceliğimiz yabancı yatırım ve stratejik yatırımlar olacak. AOSB'de istihdamı artıracak, işsizlik sorununu çözecek emek yoğun işletmelerin kurulmasını istiyoruz. Türkiye'nin ihracat rakamlarını yükseltirken, ithalat rakamlarını...