02 / 05 / 2024

Bekir Yeşilay

Bekir Yeşilay

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden asfalt ve kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Afyonkarahisar OSB'ye 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleniyor!

Afyonkarahisar OSB'ye çok sayıda büyük ve orta ölçekli yatırım talebi geldiğini belirten OSB Başkanı Bekir Yeşilay, talepleri karşılamak amacıyla bölgeyi 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleyerek büyüteceklerine dikkat çekti.

Kentsel dönüşüm projeleriyle mesken tutulan alanlar ihya edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Yeşilay ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, "Kentsel dönüşüm projeleri ile bilhassa bağımlılığın daha da yayıldığı çöküntü alanlarını ihya edecek çalışmalar yürütüyoruz'' diye konuştu.

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Kentsel dönüşüm ile çöküntü alanları ihya edilecek!

Yeşilay Haftası dolayısıyla Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi'ni ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları ile çöküntü alanlarının ihya edildiğini dile getirdi.

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 24 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Sakarya Arifiye'de bulunan bin 692 metrekare deponun 100 metrekare depolama alanını "Bekir Çalışkan - Tarık Gün"e 1 seneliğine 24 milyon TL'ye kiraya verdi. 

Bekir Uzun kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Bağımsız Üye Bekir Uzun kimdir? Bekir Uzun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bekir Uzun'un biyografisi...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türk Kızılay ve Yeşilay arasında protokol imzalandı!

Protokol çerçevesinde Türk Kızılay ve Yeşilay'a 76 şehirde 676 bin metrekare üzerindeki 20 hizmete hazır hazine taşınmazı bina tahsis edildi

Bekir Pakdemirli'den deprem açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İran'ın Hoy kentinde gerçekleşen 5,9 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen Van Başkale'ye gitti. Pakdemirli, yaşanan depreme ilişkin, Özpınar, Güvendik ve Gelenler mahallerinde hasarların büyük olduğunu belirtti...

İBB’den Yeşilay’a 25 yıllık bedelsiz bina tahsisi!

Yeşilay’a İBB’ye ait Beyoğlu’ndaki bir bina, bağımlılıkla mücadele merkezi olarak kullanılmak üzere AKP grubunun oyları ile 25 yıllığına bedelsiz olarak tahsis edildi...

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Sakarya Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ne 11 adet iş yeri tahsisi!

Sakarya 15 Temmuz Camili Mahallesi’ndeki 11 adet iş yeri Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ne 10 yıl süre ile tahsis edildi.

Gayrimenkul Yatırım Fonları 5 yılda 30 milyar TL‘ye ulaşacak!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün büyük çıkışı menkul kıymetleştirme ile gerçekleşeceğinş söyleyen BYY Finans Kurucu Ortağı Bekir Yener Yıldırım, Gayrimenkul Yatırım Fonları (GYF) büyüklüğünün 5 yılda 30 milyar TL‘ye ulaşacağını söyledi.

Bekir Yüksekdağ ile Mürüvvet Beyza Ünalan Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil GYO yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bekir Yüksekdağ'ın ve yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Mürüvvet Beyza Ünalan istifa etti. 

Bekir Yeşilay Haberi

Bekir Yeşilay

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve işadamları ile birlikte temaslarda bulunan Başkan Burhanettin Çoban, Organize Sanayi Bölgesi’ne 40 bin metrekare kilitli beton parke ve 30 bin metrekare sıcak asfalt çalışması yapıldığını söyledi.


Afyonkarahisar Belediyesi’nin son üç yılda OSB’ne büyük yatırımlar yaptığını kaydeden Başkan Burhanettin Çoban; “Bilindiği gibi Organize Sanayi Bölgesi yatırımları yollarını kaldırımlarını kendileri yapıyorlar. Biz tabi ki Afyonkarahisar Belediyesi olarak OSB’ye çok değer verdiğimiz için OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve Yönetimi ile işadamlarımızla bu konuları istişare yapıyoruz. Böyle bir destek zorunlu hale geldi. Göründüğü gibi burada yaklaşık 40 bin metrekarelik beton parke, bordür kaldırım çalışmamız var. Birde Organize Sanayi Bölgemizin büyük bir bölümünde sıcak asfalt çalışmasını geçmiş yıllarda da yapmıştık ve bu yılda da...