09 / 05 / 2024

bekir yıldız mimarlar odası buluşması

bekir yıldız mimarlar odası buluşması

Mimarlar Odası başkanlığına seçilen Eda Velibaşoğlu, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Yıldız, binanın sağlam ve estetik olması için mimar ve mühendis işbirliğinin önemli olduğunu söyledi...

Kayseri'deki Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Bekir Yıldız Bulvarı'nın üçüncü etabı için ihale yapıldı.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı için yeni ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bekir Yıldız Bulvarı kanal üzeri yaya geçişleri ile Erkilet Bulvarı’nda bariyer yapım işi için yeni ihale düzenleyecek

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'nda 3. etap çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğu batı aksında önemli bir geçiş noktası olacak olan Bekir Yıldız Bulvarı'nda üçüncü etaba başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.

Mimarlar Odası'nın Yıldız Sarayı'ndaki binası meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Yıldız Sarayı Dış Karakol Binası'nın Mimarlar Odasına tahsisinin iptaline ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'na köprüler yapılacak!

Büyükşehir Belediyesi eski adıyla Orta Yol olan Bekir Yıldız Bulvarı'na köprüler inşa etmek için ihale yaptı. İhaleye sekiz firma katıldı

Yıldız Sarayı'ndaki bina 2051'e kadar Mimarlar Odası'nın!

Makina Mühendisleri Odası Başkanı Ali Ekber Çakar, dün boşaltılan Yıldız Sarayı Dış Karakol binasının 2051 yılına kadar Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'ne tahsis edildiğini iddia etti.

Mimarlar Odası'nın Yıldız Sarayı'ndaki binasının boşaltılması!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından kullanılan Yıldız Sarayı Dış Karakol binasının boşaltılmasına direndiği için gözaltına alınan 15 kişi, serbest bırakıldı.

Mimarlar Odası'nın Yıldız Sarayı'ndaki binası TBMM'de konu oldu!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından kullanılan Yıldız Sarayı Dış Karakol Binası, polis tarafından boşaltıldı. Mimarlar Odası'nın boşaltılan Yıldız Sarayı'ndaki binası mecliste konu oldu.

Mimarlar Odası'nda Yıldız Sarayı gerilimi! Gözaltılar var!

Beşiktaş Kaymakamlığı, Mimarlar Odası'nın Yıldız Sarayı Dış Karakol Binası’nın boşaltılması için tebligat verdi. Karara direnen Mimarlar Odası yöneticilerinin bulunduğu kişiler gözaltına alındı.

İstanbul Mimarlar Odası'nın Yıldız Sarayı davasında son durum!

Yıldız Sarayı’nın asma katı ile bodrum katı, 1995'te Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’ne tahsis edilmişti. Kültür Bakanlığı geçen yıl protokölü iptal etti. Mimarlar Odası da işleminin yürütmesinin durdurulması istemi ile dava açtı.

Bekir Yıldız Şeker Fabrikası arazisinin planlanmasını istedi!

Kocasinan Belediye Meclisi'nde Meclis gündem görüşmelerinin tamamlanmasının ardından Kocasinan Belediyesi eski Başkanı ve Meclis Üyesi Bekir Yıldız, Şeker Fabrikası arazisinin planlanmasının doğru bir karar olacağını söyledi.

Bekir Yıldız: Afetler yaşamamak için binalara mühendislik sinmeli!

Makine Mühendisleri Oda Başkanı Hakan Özcan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı ziyaret etti. Yıldız, afet ve yıkım yaşamamak için şehirlere, binalara ve yapılara mühendisliğin sinmesi gerektiğini söyledi...

Bekir Yıldız: Bina estetiği için mimar ve mühendis işbirliği önemli!

Mimarlar Odası başkanlığına seçilen Eda Velibaşoğlu, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Yıldız, binanın sağlam ve estetik olması için mimar ve mühendis işbirliğinin önemli olduğunu söyledi...

bekir yıldız mimarlar odası buluşması Haberi

bekir yıldız mimarlar odası buluşması


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, binanın sağlam ve estetik olması için mimar ve mühendis işbirliğinin önemli olduğunu söyledi. 


Mimarlar Odası başkanlığına seçilen Eda Velibaşoğlu, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Yıldız, “Güvenli, kullanılabilir ve estetik olması için yapılara mühendislik sinmeli, mimar dokunmalıdır. Neticede mimar ve mühendis eli değmelidir. Mimarlık ve mühendisliği; teknik, işi bilen insanların elinin binaya değmesi olarak değerlendiriyorum. Yaşanan mekanlara bir karakter, anlam ve kişilik katabilmek için mimar ve mühendisin uyumu çok önemlidir.” dedi. 


Yapının sağlamlığı mühendis, estetiği de mimar eseri olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Eğer yapılara mimar ve mühendisin ortak eli değmezse sonuç işçinin bildiği kadar olur. Kocasinan Belediyesi teknik bir belediyedir. Türkiye'de nüfusuna göre en çok...