04 / 05 / 2024

beko su sebili fiyatları

beko su sebili fiyatları

Beyaz eşyanın sevilen adresi Beko, yeni kampanyasını duyurdu. Sizde Beko’nun yeni kampanyasından yararlanarak tam 1.000 TL indirim fırsatı elde edebilirsiniz? İşte Beko 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siemens’ten temmuz kampanyası! DW15701 su sebilinde tam 1.360 TL indirim!

Sıcaklık rekorlarının üst üste geldiği şu günlerde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biri de su sebili oluyor. Siemens de bu kapsamda, müşterilerine uygun fiyatlı su sebili sağlamak için DW15701 su sebilinde 1.360 TL indirime gitti.

Koçtaş’tan yaza özel fiyatlar! Su sebili fiyatları dibi gördü!

Koçtaş; evine, iş yerine veya başka bir yere su sebili almak isteyenlere özel su sebili fiyatlarında güncellemeye gitti. Bu kapsamda, Telefox Fargo Ss890 Sıcak ve Soğuk Su Sebili fiyatı resmen dibi gördü.

BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düştü!

Tüketicilere her kategoride uygun fiyata ürün sunan BİM, yine indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 14 Temmuz’da BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düşecek. İşte 14 Temmuz Cuma Bim fiyat listesi...

Vestel’de SP 313-AG Su Sebili vade farksız 9 taksitle satışta!

Sıcak yaz günlerinin en çok aranan ürünlerinden olan su sebili, havaların ısınmasıyla insanlar tarafından en çok araştırılan cihazlar arasındaki yerini aldı. Vestel ise SP 313-AG Su Sebili’ni vade farksız 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

A101’de kek kalıbı 270 TL’ye, 3 musluklu su sebili 2.200 TL’ye, ankastre set 7600’ye düştü!

İndirim uyguladığı ürünlerin sayısını gün geçtikçe artıran A101, yeni indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu doğrultuda, A101'de 8 Haziran Perşembe günü kek kalıbı 270 TL’ye, 3 musluklu su sebili 2.200 TL’ye, ankastre set 7600’ye düşecek. İşte A101 8 Haziran Perşembe fiyat listesi...

Beko'da çay makinesi fiyatları ne kadar, özellikleri ne? 8 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko Floral Çay Makineleri, kırılmaya karşı 4 kata kadar daha dayanıklı cam demlik ve kettle olarak da kullanılabilen cam su ısıtıcısıyla çay keyfine keyif katıyor. Peki, Beko Floral Rose Gold kaç TL? Beko Mor Çay Makinesi kaç TL?

Beko Kurutmalı Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BK 851 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi 8 kilogram kapasiteye 5 kilogramlık su yoğuşturmalı kurutma teknolojisiyle yıka kurut çeviriminde enerji verimliliği elde etmeyi sağlıyor.Peki hızlı yıkama programı nedir?

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Damacanalı Su Sebili işyerlerinin vazgeçilmezi ögesi olan su sebilleri kullanım açısından da pratik olduğu için tercih ediliyor. Peki Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Ocak ayı kampanya fırsatları bitmiyor! Su sebili indirimle mutfaklarınızda! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Sıemens XL/XXL buzdolabı alana seçili su sebili 995 TL kampanyasını müşterilerinin hizmetine sundu.

Beko su sebili fiyatları ne kadar? İşte Beko 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beko su sebilleri mutfağınıza hem şıklık katacak hem de hayatınızı kolaylaştıracak. Peki, Beko su sebili fiyatları ne kadar? İşte Beko 9 Ekim 2022 fiyat listesi…

En ucuz su sebili ne kadar? Hepsiburada 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev ve iş yerlerinde su tüketimini kolaylaştıran su sebilleri marka ve modeline göre fiyatlarında da değişiklik gösteriyor.

Beko’dan buzdolabı ve su sebili alana 1.000 TL indirim! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Beyaz eşyanın sevilen adresi Beko, yeni kampanyasını duyurdu. Sizde Beko’nun yeni kampanyasından yararlanarak tam 1.000 TL indirim fırsatı elde edebilirsiniz? İşte Beko 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

beko su sebili fiyatları Haberi

beko su sebili fiyatları

Beyaz eşya markaları kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte kampanyalarını ardı ardına açıklamaya başladı. Beko’da müşterilerini çok sevindirecek bir kampanya duyurdu. Beko’dan buzdolabı ve su sebilinde ikili alımlara 1.000 TL indirim fırsatı var.

Beko’dan buzdolabı almak isteyenlere müjdeli haber geldi. Beko, yeni kampanyasını duyurdu. Peki, Beko’nun açıkladığı bu yeni kampanyaya hangi ürünler dahil? İşte Beko kampanyalı ürünler!

Peki, Beko buzdolabı fiyatları ne kadar? Beko su sebilleri ne kadar? İşte Beko 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

İŞTE KAMPANYAYA DAHİL OLAN BEKO ÜRÜNLERİ

Gardırop Tipi Buzdolabı: 21.939 TL

Toplam Hacim (L) : 580 L

Ürün Rengi : Leke Tutmayan İnoks EverFresh+ Teknolojisi : Var Mavi Işık Teknolojisi : Yok Koku Önleme Sistemi : Yok Kapı Yönü Değiştirme : Yok Kahvaltılık Çekmecesi : Var

No Frost Buzdolabı: 19.649 TL

Toplam Hacim (L) : 615 L Ürün Rengi...