27 / 04 / 2024

Belçikalı Oasiq türkiye

Belçikalı Oasiq türkiye

L’unica, Belçikalı Oasiq’in Türkiye distribütörü oldu. Oasiq markasını kendi çatısı altında Türk kullanıcılarıyla buluşturan L’unica, genişleyen ürün yelpazesi ile her zevke hitap etmeye devam ediyor.

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

L’unica, Belçikalı Oasiq’in Türkiye distribütörü oldu!

L’unica, Belçikalı Oasiq’in Türkiye distribütörü oldu. Oasiq markasını kendi çatısı altında Türk kullanıcılarıyla buluşturan L’unica, genişleyen ürün yelpazesi ile her zevke hitap etmeye devam ediyor.

Türkiye'de C2 belgeli dübel zorunlu olmalı!

İnşaat el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, ülke tarihinin en acı olaylarından biri olan 17 Ağustos 1999 depreminin 16. yıldönümü kapsamında “Türkiye’de Deprem Gerçeği ve Yapı Güvenliği" konusuna dikkat çekti.

Belçikalı Beaulieu Türkiye pazarında büyüyor!

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, Türkiye 'nin bir fırsatlar ülkesi olduğunu belirterek, "Türkiye 'de olmamızın en büyük nedeni Türkiye pazarına olan inancımızdır" dedi.

Beaulieu Türkiye'ye hızlı girdi!

Zemin kaplamaları alanında Avrupa’nın lideri firmalarından Belçika merkezli Beaulieu Uluslararası Grup (B.I.G), 'proje cenneti' olarak nitelendirdikleri Türkiye pazarına girişini, hedeflerini ve projelerini bir basın toplantısıyla duyurdu.

Ali Ağaoğlu Beaulieu’yi Türkiye'ye üretime davet etti!

Ali Ağaoğlu, Türkiye pazarına girerek geçtiğimiz yıl ofis açan Belçikalı zemin kaplamaları üreticisi Beaulieu’yi, Türkiye’de üretim yapmaya davet etti...

Deerns’in Türkiye ofisi açıldı!

Hollanda, Belçika, Brezilya, Fransa, Almanya, İtalya, Rusya, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve de Amerika’da ofisleri bulunan DEERNS, küresel büyüme stratejisi doğrultusunda Türkiye ofisini açtı.

Salih Bezci: Belçika-Türkiye ticari ilişkilerinin gelişmesi için vize kolaylığı sağlanmalı!

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Türkiye’nin Avrupa Birliği ülkeleriyle ticari ilişkilerinin üst seviyelerde sürdüğünü hatırlatarak, AB ülkelerinde işadamlarının vize engeliyle karşılaştığını söyledi...

Türkiye ve Belçika'nın Flaman bölgesi arasında bilimsel ve teknolojik işbirliği sağlandı!

Türkiye Cumhuriyeti ve Belçika'nın Flaman Bölge Hükümeti arasında bilim, teknoloji ve inovasyon işbirliği mutabakat zaptı imzalandı. İmzalanan mutabakat zaptıyla bilim, teknoloji ve inovasyon alanlarında işbirliği öngörülüyor..

Ravago, Türkiye’de plastik atık geri dönüşüm tesisi kurmayı planlıyor!

Ravago, cari açığa ilaç proje için düğmeye bastı. Türkiye’de 4 milyar dolar büyüklüğe sahip plastik atıkları ekonomiye kazandırmayı planlayan Belçikalı firma, bunun için 30 milyon dolar tesis yatırımı yapmak istiyor.

Türkiye enerji konusunda yılda 5-6 milyar dolar tasarruf edebilir!

Emre Çamlıbel, Türkiye'de enerjinin yaklaşık yüzde 40'ının konutlarda harcandığını anlatttı. Binalarda enerji verimliliği uygulamaları ile elde edilecek enerji tasarrufunun yeni yapılacak enerji tesisi yatırımından 6,6 kat daha etkili olduğunu belirtti

Türkiye enerji konusunda yılda yaklaşık 5-6 milyar dolar tasarruf edebilir!

Gayrimenkul ve Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel, Türkiye'de enerjinin yaklaşık yüzde 40'ının konutlarda harcandığını anlattı. Türkiye enerji konusunda yılda yaklaşık 5-6 milyar dolar tasarruf edebilir...

Belçikalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Belçika vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul edinebiliyor mu? Bakanlar Kurulu tarafından açıklanan mütekabiliyet şartı aranmayan ülke listesinde yer alıyor mu? Belçikalılar Türkiye'den ev alabilir mi? İşte yanıtı...

Belçikalı Oasiq türkiye Haberi

Belçikalı Oasiq türkiye

Fonksiyonelliği kaliteyle harmanlayan bahçe mobilyaları markası L’unica, Belçikalı Oasiq’in Türkiye distribütörü oldu. Ödüllü ve estetik bahçe mobilyalarıyla dikkat çeken dünyaca ünlü Oasiq markasını kendi çatısı altında Türk kullanıcılarıyla buluşturan L’unica, genişleyen ürün yelpazesi ile her zevke hitap etmeye devam ediyor.


Yemek, oyun, rahatlama, dinlenme, konukları eğlendirme gibi her türlü aktiviteyi göz önünde bulundurarak sade ve şık tasarımlara imza atan Belçikalı Oasiq, Türkiye’nin önde gelen bahçe mobilyaları markası L’unica distribütörlüğünde Türk pazarına girdi. İşlevselliğin yanı sıra dış mekan yaşam deneyimlerini zenginleştirme hedefiyle hareket eden Oasiq, hayal edilen sadelikte ve şıklıkta mobilyalar yaratarak kullanıcıları tutkulu ve eşsiz tasarımlarla buluşturuyor.


İdeallerinin peşinde koşan ünlü tasarımcılarla çalışan Oasiq, çok fazla bakıma ihtiyaç duymayan konforlu bahçe mobilyalarını doğadan aldığı ilhamla tasarlıyor. Ödüllü tasarımcı Mark Gabbertas’ın tasarımı...