25 / 07 / 2024

belçikalı ravago şirketi

belçikalı ravago şirketi

Ravago, cari açığa ilaç proje için düğmeye bastı. Türkiye’de 4 milyar dolar büyüklüğe sahip plastik atıkları ekonomiye kazandırmayı planlayan Belçikalı firma, bunun için 30 milyon dolar tesis yatırımı yapmak istiyor.

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem İbel ve Murat Ürevül ortaklığında kuruldu.

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Camcı, Erdal Çamlıbel ve Resul Çamlıbel ortaklığında kuruldu. 

Nuca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurçam ÇAmlıbel tarafından kuruldu. 

Ucuz yakıt için bunu da yaptılar! Pes artık dedirtecek

Belçikalılar araçlarına ucuz yakıt alabilmek için ülke değiştirmeye başladı. Belçika’da ki istasyonlar yakıt satamıyor…

O kişiler daha ucuz akaryakıt almak için başka ülkeye gidiyorlar! Böyle bir şey görülmedi

Belçika ile Fransa arasında akaryakıt ücretlerinde litrede 30 sent ve 50 sentlik farklar sebebi ile Belçikalılar araçlarına yakıtı. Belçikalılar daha ucuza akaryakıt almak için artık Fransa'ya gidiyorlar. İşte detaylar…

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yks İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Semra Göbel tarafından kuruldu.

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbel Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çizgici ve Osman Çizgici ortaklığında kuruldu.

Avrupa Kanal İstanbul’a  talip!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul konusundaki eleştirilere tek tek yanıt verdi. Projenin maliyetinin 15 milyar $ olacağını, projeden ilk etapta yıllık 1 milyar $ gelir sağlanacağını ifade eden Bakan Turhan, “Hollandalı, Belçikalı ve Fransız firmalardan ilgi var” dedi...

Cahit Turhan'dan çok önemli Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul'la ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi ile Hollandalı, Belçikalı, Fransız firmalar ilgileniyor. Hepsi bu işlerde uzman firmalar" dedi.

Milli Görüş'ün Belçika'da açmak istediği okula imar izni çıkmadı!

Belçika İslam Federasyonu'nun Charleroi bölgesinde açmak istediği okul için imar izni verilmedi. Belçikalı yetkililer gerekçe olarak ulaşım sorunlarını gösterdi.

Rüzgar Kurumsal Hizmetler Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Kurumsal Hizmetler Ve Petrolcülük Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aras Savaş Belür tarafından kuruldu. 

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karl Mayer İnşaat Taahhüt Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Doğan Karlıbel tarafından kuruldu. 

belçikalı ravago şirketi Haberi

belçikalı ravago şirketi


Yılda 4 milyon ton plastik işlem hacmiyle dünyadaki plastik ihtiyacının yüzde 2’sini üreten Ravago isimli Belçikalı şirket, Türkiye’de kolları sıvadı. Petkim’den sonra Türkiye’nin ikinci büyük plastik üreticisi olan Ravago, önümüzdeki süreçte Türkiye’de plastik atık geri dönüşüm tesisi kurmayı planlıyor.  


12 MİLYAR DOLARLIK İTHALAT VAR


Ravago Group Türkiye İcra Kurulu Başkanı Mehmet Onur, “Türkiye yılda 8 milyon ton plastik tüketiyor. Üretim ise 1 milyon ton. Geri kalan 7 milyon tonu 12 milyar dolar ödeyerek ithal ediyor.  Plastik geri dönüşümü yaparak 4 milyar dolarlık tasarruf yapmak mümkün” dedi.  Hurda toplanması üzerine gerekli kurallar ve şartlar sağlandığında 30 milyon dolarlık yatırımla en son teknolojiye sahip geri dönüşüm tesisini kurmaya hazır olduklarını belirten Onur şunları anlattı: “Türkiye’de atık toplama işini çocuklar yapıyor. Bu iş,...