04 / 05 / 2024

belediye cumartesi mesaisi

belediye cumartesi mesaisi

Kasım ayı içerisinde ödemeleri devam eden ve 1 Aralık'ta son bulacak emlak ve çevre temizlik vergisini hala ödemeyen kimseler, hafta sonu vergi ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor. Peki, Belediyeler cumartesi günü açık mı?

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar değişikliği' mesaisi!

AKP'li Gebze Belediye Başkanı, İçişleri Bakanlığı tarafından meclis toplantılarını 3 ay erteleme kararı karşısında meclisi 'imar değişikliği' nedeniyle olağanüstü toplantıya çağırdı.

Melih Gökçek Cumartesi günü istifa edecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter'dan 28 Ekim Cumartesi günü istifa edeceğini açıkladı.

Melikgazi'de hafta sonu emlak vergisi mesaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı Emlak Vergisi'nin ikinci taksitinin Kasım Ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak, "Vergi mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır.

Melikgazi Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı emlak Vergisi’nin ikinci taksitinin Kasım Ayı içerisinde yatırılması gerektiğini hatırlatarak, “Vergi mükelleflerimiz için Cumartesi ve Pazar Günleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğü çalışanları tam mesai yapacaklardır.

Ataşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantıları başlıyor!

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci maddesi gereğince Ataşehir Belediye Meclisinin 03 Ekim 2016 Pazartesi gününden 22 Ekim 2016 Cumartesi günü akşamına kadar 20 günlük süre ile Belediye Meclis Toplantısı yapılacak.

İzmir kentsel dönüşümde ilk yıkım 28 Şubat'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında uygulamaya geçiyor. Belediye Cumartesi günü Uzundere'de sahipleriyle uzlaşmaya varılan 23 binayı törenle yıkacak..

Belediye Çorum'un çehresini değiştiriyor!

Çorum'da günlük 200 bin liralık altyapı çalışması yapılıyor. Belediye, Çorum'un çehresini değiştiriyor Belediye ekiplerinin yaz sıcaklarında asfalt serimi mesaisi devam ediyor. Vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu ulaşım imkanı sağlıyor.

Belediye İtfaiye Yönetmeliği!

21 Ekim 2006 Cumartesi günü 26326 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan belediye itfaiye teşkilâtı ile ilgili hükümleri içerisinde barındıran Belediye İtfaiye Yönetmeliği tam metni ile haberimizde...

Akkuş Belediye Başkanlığı, Toplu Konutlarda 18 konut satacak!

Akkuş Belediye Başkanlığı, Yazlıkbelen mahallesinde bulunan toplu konutlardan 18 konutu toplamında 1 milyon 510 bin TL'ye satacak. Satışlar, 5 Temmuz Perşembe günü saat 10:00'da yapılacak

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'ndan CHP'ye cevap: Konutlar ruhsatlı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'nın "Esenyurt'ta 25 bin konutun ruhsatı yok" şeklindeki açıklamasına cevap verdi

Atakum Belediye Başkanlığı, 2.2 milyon TL'ye işyeri satıyor!

Atakum Belediye Başkanlığı, 2 milyon 250 bin TL'ye işyeri satacak. Satış, 3 Temmuz Salı günü saat 15:00'de gerçekleşecektir

Denizli Belediye Başkanlığından, 4.8 milyon TL'ye arsa satılacak!

Denizli Belediye Başkanlığı, Denizli merkezde bulunan arsayı 4 milyon 850 bin TL'ye satacak. Satış, 26 Haziran Salı günü saat 15:00'de yapılacak

Sarıyer Belediye Başkanlığı 2 milyon TL'ye arsa satıyor!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, Mirgün mahallesinde bulunan arsayı 2 milyon TL'ye satacak. Satış, 28 Haziran Perşembe günü saat 11:30'da yapılacak

belediye cumartesi mesaisi Haberi

belediye cumartesi mesaisi

Belediyeler cumartesi günü açık mı?

Belediyeler, bir şehir veya ilçenin temizlik, aydınlatma, su ve elektrik gibi ortak ihtiyaçlarını ve hizmetlerini görüyor.


İşyeri ve konut gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede yapılıyor. Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisi de bağlı olunan belediyeye ödeniyor.


Kasım ayı içerisinde ödemeleri devam eden ve 1 Aralık'ta son bulacak emlak ve çevre temizlik vergisini hala ödemeyen kimseler, hafta sonu vergi ödenip ödenmeyeceğini merak ediyor. Peki, Belediyeler cumartesi günü açık mı?


Belediyeler hafta içi her gün 08.30‘da hizmet vermeye başlıyor ve 12.00'a kadar bunu sürdürüyor. 12.00'dan sonra ise 13.00'a kadar öğle molası olup; Belediye daha sonra 13.00'dan 17.00'a kadar hizmet veriyor.


Belediyelerin çalışma günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma olup; Cumartesi ve...