29 / 04 / 2024

belediye evleri yüz akımız olacak

belediye evleri yüz akımız olacak

Başkan Soner Çetin: "Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümünü Çukurova Belediyesi olarak Belediye Evleri'nde yapmak bize kısmet olacak. Belediye Evleri'nde oturan vatandaşlarımız rahat olsun. Bu proje bizim yüz akımız olacak" dedi.

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Şırnak'ta evleri yıkılan bin 200 aile evlerine kavuşmayı bekliyor!

Şırnak'ta 2015'te evleri yıkılan bin 200 aileye henüz arsa veya konut verilmedi. 5 yıldır evlerine kavuşmayı bekleyen ailelerden arsa bedeli istendiği iddia edildi. 

Türk Kızılayı'ndan evleri yıkılanlar için 100 kalıcı konut projesi!

Türk Kızılay, Sudan'ın başkenti Hartum'un farklı mahallelerinde yüzlerce aileye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sudan'da yaşanan sel felaketinde evleri yıkılanlar için başlatılan 100 kalıcı konut projesinde çalışmaları devam ediyor.

Fuat Oktay: İnsan onuruna uygun mahalleler hayata geçirmekte kararlıyız!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Gelir seviyesinden bağımsız olarak tüm vatandaşlarımız için her açıdan güvenli evleri ve insan onuruna uygun mahalle ortamlarını hayata geçirmekte kararlıyız" dedi...

Tamer Özyurt: İstanbul'un geleceği için birlik olmalıyız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "İstanbul’un geleceği için birlik olmalıyız" dedi...

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

Kartal'da tapusuna kavuşan vatandaşın yüzü gülüyor!

Kartal halkının yüzünü güldürmeye devam eden Kartal Belediye Başkanı Öz, vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceğini ifade etti...

Sahabiye düşük katlarla gün yüzüne çıkacak!

Şehir Tiyatrosu binası ile çevresindeki tarihi binaların korunması gerektiğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,“Sahabiye projesinde, merkeze yakın bölgede yüksek kat yerine alçak kat tercih ediyoruz. Bu sayede merkezdeki tarih gün yüzüne çıkacak” dedi.

Ayazma Plus Evleri Beylikdüzü fiyat!

Ayazma Plus Evleri Beylikdüzü fiyat listesi 530 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2018 yılının sonuna doğru yapılacak...

Kentsel dönüşüm Antakya'nın yüz akı olacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci bölgedeki hizmet, proje, yatırım ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kimyeci, kentsel dönüşüm projesinin Antakya'nın yüz akı olacağını söyledi.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

belediye evleri yüz akımız olacak Haberi

belediye evleri yüz akımız olacak

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, SONAR araştırma kuruluşunun yaptığı memnuniyet anket sonuçlarını Halk Günü'nde açıkladı. 


"Halkla iç içe olmanın, projelere ve hizmete odaklanmanın semeresini alıyoruz" diyen Çetin, "Çukurova'da şimdi belediye seçimi yapılsa alacağımız oy tahminen yüzde 54. Çukurova Türkiye'nin parlayan yıldızıdır ve biz bu oranı 5 yılın sonunda yüzde 60'ların da üzerine çıkaracağız" dedi. 


ADANA KARNAVALLA MARKALAŞIYOR 


Görevde birinci yılını dolduran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ikinci yılın ilk Halk Günü'nü taziye mesajı, Portakal Çiçeği Karnavalı ve Sonar Araştırma Şirketi'nin "memnuniyet anketi" hakkında bilgiler vererek açtı. Teröristlerce öldürülen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ve yaşamını yitiren sanatçı Kayahan için başsağlığı dileğinde bulunan Çetin, "Ama diğer yandan da hayat devam ediyor. Bugünlerde Adana 3. Portakal Çiçeği Karnavah'na ev sahipliği yapıyor. Adana burcu burcu...