13 / 05 / 2024

belediye müteahhitlere destek verir mi

belediye müteahhitlere destek verir mi

İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Yücel Yılmaz, kentsel dönüşüm alanlarında yapılacak çalışmalarda belediyelerin müteahhitlere ve arsa sahiplerine destek vermesiyle konut ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

TCKN sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlar dikkat! Evde bakım, aile destek, engelli aylığı yükseliyor? İşte zamlı destek ödemeleri

Her sene ocak ve Temmuz ayları ile birlikte gerçekleşen memur maaş katsayısı artışları sadece memurları değil, toplumda farklı kesimlerin ödemelerini de etkiliyor. Bu ödemelerden biri de sosyal destek ödemeleri. Peki Evde bakım, aile destek, engelli aylığı ne kadar?

Üniversite öğrencilerine müjde! Destek ödemesi için başvurular başladı! Sakın kaçırmayın!

İhtiyaç sahibi ailelerde bulunan öğrencilere destek olmak için düğmeye basan belediyeler konu ile ilgili duyurularını da peş peşe yayımlıyor. Bir belediye daha destek ödemesi vereceğini açıkladı. İşte detaylar...

Eylül 2023 aile destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Aile destek ödemelerini bekleyenler dikkat!

Eylül 2023 aile destek ödemeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Eylül 2023 aile destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? İşte aile destek ödemeleri ile ilgili detayları...

Aile destek ödemesine yeni ay zammı yapılacak mı? Aile destek ağustos ayı ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirlilerin hesaplarına her ay 850 ile 1250 TL arasında ödeme yapıyor. Peki, Aile destek ödemesine yeni ay zammı yapılacak mı? Aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar...

Suudi Arabistan'dan Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davet!

Suudi Arabistan Belediye, Kırsal İşler ve Konut Bakanı Majed Al Hugail, ülkesinde yapılacak projeler için Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davette bulundu.

Çocuk parası nedir? Çocuk yardımı (Çocuk Destek Bileşeni) ödemesi ne kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirlilerin çocuklarına sosyal destek ödemesi yapıyor. Peki, Çocuk parası nedir? Çocuk yardımı(Çocuk Destek Bileşeni) ödemesi ne kadar? İşte detaylar...

Aile Destek ödemeleri uzatıldı mı? Aile Destek Paketi devam edecek mi? Temmuz 2023 Aile Destek ödemeleri!

Her ay düzenli olarak hesaplara yatırılan Aile Destek Paketi uzatıldı mı, devam edecek mi? Aile Destek ödemeleri Temmuz ne zaman yatacak? İşte ayrıntılar...

Aile destek programı ne zaman bitecek? Aile destek programı uzatıldı mı?

Aile destek programı ne zaman sona erecek, uzatıldı mı? Aile destek programı uzatılacak mı? soruları haziran ayının son haftasına yaklaşırken sorulmaya başlandı. Bu konuda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Çocuklu ailelere büyük müjde: Destek ödemeleri devam ediyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın destek ödemelerinin süreceği açıklanmasıyla birlikte, çocuklu aileler kendi ödemelerinin devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı. Ancak, çocuklu ailelere büyük bir müjde daha geldi.

Sosyal destek alanlar dikkat! 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam var mı? Hangi destek kaç lira? 

Hükümet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödenen sosyal destekler son zamanlarda sık sık araştırılıyor. Peki 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına yeni zam geldi mi? Hangi destek kaç lira? 

Aile destek ödemesi Nisan 2023 hesaplara yatırıldı mı? Aile destek ödemesini bekleyenler hemen bakın! 

'Aile destek ödemesi Nisan 2023 hesaplara yatırıldı mı?' sorusunun yanıtı binlerce tarafından merak ediliyor. Peki Peki Aile destek ödemesi Nisan 2023 ödeme tarihleri belli oldu mu? 

Aile destek ödemesi Nisan 2023 hesaplara yattı mı? Aile destek ödemesi alanlar şimdi bakın! 

'Aile destek ödemesi Nisan 2023 hesaplara yattı mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki Aile destek ödemesi Nisan 2023 hesaplara ne zaman yatacak? 

Kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere çağrı!

Afetlere dayanıklı şehirler için hazırladığı projelerinin tanıtımında konuşan KENTSEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haldun Ersen, kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere birleşerek projeleri yönetin çağrısı yaptı.

belediye müteahhitlere destek verir mi Haberi

belediye müteahhitlere destek verir mi

İnşaat sektörünün Tokat'ta genelde konut ihtiyacına yönelik olduğunu ve sektörün şehrin ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Yücel Yılmaz, kentsel dönüşüm alanlarında yapılacak çalışmalarda belediyelerin müteahhitlere ve arsa sahiplerine ön ayak olmasını isterken "Böylece hem sektör kazanır hem de konut ihtiyacı karşılanır" dedi. 


Tokat'ta 400'ün üzerinde üyesi bulunan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilciliğinin yaklaşık 2 ay önce başına geçen Yücel Yılmaz, şehirde inşaat sektörünün içinde bulunduğu durumu değerlendirirken, belediyelere ve müteahhitlere de önemli mesajlar verdi. İl Temsilcisi Yılmaz, restorasyonu devam eden Tokat Kalesi'nin altında bulunan ve yıkılması gereken evlerle ilgili de konuştu. Kaçak yapılaşma oranının Tokat'ta yok denecek kadar az olduğunu belirten Yılmaz, inşaatlarda iş güvenliği ve işçi sağlığına yönelik de uyarılarda bulundu. Yılmaz, işçi...