05 / 05 / 2024

Belediye Oscarları 2014

Belediye Oscarları 2014

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

2014'ten önce yapılanan Hazineye arazileri belediyelere devrediliyor!

Torba Yasa'nın yürürlüğe girmesi ile belediye ve mücavir alan sınırları içinde olup, Bakanlıkça tespit edilen, Hazineye ait taşınmazlardan, 30 Mart 2014 tarihinden önce üzerinde yapılanma olanlar belediyelere bedelsiz olarak devrediliyor.. 

Çerkezköy Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis toplantısının ilk oturumu bugün Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda gerçekleştirilirken, Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Etiler'deki Belediye Sitesi paylaşılamıyor!

Etiler'de Akmerkez'in karşısında bulunan Belediye Sitesi bir türlü paylaşılamıyor. Astaş Gayrimenkul'ün 2014'ten beri maliklerle anlaşmaya çalıştığı site için şimdi de Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı devreye girdi.

Didim Belediye Meclisi imar değişikliklerini kabul etti!

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı Meclis toplantısının ikinci birleşimi Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı.Toplantıda "2014 Mali Yılına Ait Kesin Hesabı kabul edildi; İmar Komisyonu maddeleri görüşüldü.

CHP Ankapark’ı MHP ulaşımı eleştirdi! Belediye Meclisi'nde ne konuşuldu?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, EGO ve ASKİ’nin 2014 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda CHP grubu Ankapark’ı, MHP grubu ulaşımı eleştirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 2014 yılı Faaliyet Raporu açıklandı!

Başkan Usta, bugünkü Belediye Meclis Toplantıs’nda 2014 yılı Faaliyet Raporu’nu Meclis üyeleriyle paylaştı. 2014 yılı faaliyetlerine ilişkin geniş bir sunum yapan Başkan Usta, Meclis üyelerinin sorularını da cevaplandırdı.

ASKİ ve EGO'nun 2014 yılı faaliyet raporları onaylandı!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir ile bağlı kuruluşları ASKİ ve EGO'nun 2014 yılı Faaliyet Raporlarını onayladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sunumunun ardından dün düzenlenen oylamada raporlar kabul edildi.

Bayrampaşa Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2014 Yılı Faaliyet Raporu görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Birinci Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında Meclis Salonu’nda toplandı. Toplantıyı basın mensupları da takip etti...

Küçükçekmece Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Küçükçekmece Belediye Meclisi, belediyenin 2014 faaliyet raporunu oy birliği ile onayladı. Toplantıya Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Maltepe Belediyesi 2014 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Maltepe Belediyesi’nin 2014 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Kimseyi ayrıştırmadan, Maltepe halkına hizmet etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Saruhanlı'da tescilli Üzüm Otel'e 5 bin 780 ziyaretçi geldi!

Saruhanlı'da en büyük gelir kaynağı üzümden adını alan ve Türk Patent Enstitüsü tarafından 5 yıl önce 'Altın Üzüm Otel' unvanıyla tescillenen belediye otelinde 2014 yılında 5 bin 780 kişi konakladı.

Marmaris’te belediye marinaları turizme katkı sağladı!

Kıyıdaki konaklama tesisleri kadar deniz turizminin de önemli bir girdi sağladığı Marmaris’te belediyeye bağlı marinalar 2014'te bin 478 tekneyi ağırladı. Belediye, çevreyi koruma adına da önemli başarılara imzasını attı.

Belediye Oscarları 2014 Haberi

Belediye Oscarları 2014

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Türkiye’nin en büyük ve en güçlü kent konseyi olan Bursa Kent Konseyi’nin, araştıranlar tarafından da "Yılın En İyi Kent Konseyi" olarak belirlenmesi bizleri memnun etmiştir. Bursa Kent Konseyi, Bursa Büyükşehir Belediyesinin desteği ve gönüllülerin çalışmalarıyla birlikte Türkiye’ye örnek işler yapmaya devam edecektir."...