03 / 05 / 2024

belediyeler kira alacak mı

belediyeler kira alacak mı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, belediyelerden kendilerine ait yerleri kullanan vatandaşların kira borçlarını ödememesi durumda olumsuzluk yaratılmamasını istediklerini dile getirdi.

Memur olmak isteyenler müjde! Bakanlık ve belediyelere memur alımları başladı! İşte memur alımı yapan belediyeler

Kamuya binlerce memur alımı için yeni ilanlar yayınlanmaya başladı. KPSS puan şartı ile yapılacak alımlar için binlerce kişiye istihdam sağlanacak. Peki hangi belediyeler memur alacak? 2023 memur alımı yapan kurumlar hangileri? İşte 2023 belediye memur alımları...

Bakan Yerlikaya açıkladı: Bayramdan sonra isteyen konteynere geçecek, isteyen kira yardımı alacak!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram sonrasında Gaziantep'te ve diğer 10 şehirlerde misafir edilen ve çadırda kalan vatandaşlardan isteyenlerin konteynere geçeceğini, isteyenin de kira yardımı alacağını belirtti. 

Kira sorunu yaşayanlar dikkat! Kira yardımı yapılıyor! Kimler kira yardımı alacak?

Memurlara kira yardımı verilmesi yeni gündem konusu oldu. Konuyla ilgili bakan Mevlüt Çavuşoğlu önemli bir açıklama yaptı. Yüksek kira yükü hafifletilecek. Bazı tedbirler içeren planlar açıklandı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Memura müjdeler peş peşe geldi! 22 bin maaş ve kira desteği verilecek!

Temmuz ayında en düşük memur maaşının 22 bin TL olacağı ve memura kira desteği verileceği açıklandı. Peki hangi memurlar kira desteği alacak? Memura kira desteği hangi ay verilecek? İşte detaylar...

2023 e-Devlet kira yardımı başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar 1.150 TL alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere kira desteği vereceğini duyurdu. Bakanlık, bu kapsamda, başvuran dar gelirli veya geliri olmayan ailelere 1.500 TL kira yardımı yapacağını paylaştı.

Fahiş kira fiyatlarına rekor ceza! Kiracılar rahat bir nefes alacak!

​​​​​​​Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,8 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 kentte büyük yıkıma yol açtı. Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır’da göç eden depremzedelere fahiş kira artışı uygulayan kişilere üçlü denetim başladı.

Kira yardımı ne kadar süreyle verilecek, kimler kaç para alacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği detaylar!

Adıyaman’da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada, depremzedelere yapılacak kira yardımının detaylarını açıkladı. İşte Erdoğan’ın yüzbinlerce kişiyi ilgilendiren önemli açıklamalarının detayları…

e-Devlet'ten başvurusu onaylananlar PTT'den 1.500 TL kira yardımı alacak! 2023 kira yardımından kimler faydalanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kira ödemekten güçlük çekenlere destek sağlanacak. 5543 sayılı İskan Kanunu Kapsamında hak sahibi ailelere 1.500 lira kira yardımı yapılacak.

Kira sözleşmesinde yer alacak şartlar nelerdir?

Kira sözleşmesi, kiracı ve mal sahibinin önem vermesi gereken resmi belgelerden biridir. Peki Kira sözleşmesinde yer alacak şartlar nelerdir?

Kira zamları resmen donduruldu! 6.8 milyon kiracı rahat nefes alacak!

Kira yükselişine yapılan yeni düzenlemenin 6 milyon 788 bin civarındaki kiracıya rahat nefes aldıracağı öngörülüyor. Kira yükselişine yapılan yeni düzenlemenin 6 milyon 788 bin civarındaki kiracıya rahat nefes aldıracağı öngörülüyor. 

CHP'li belediyelere ait 15 bin 251 iş yerinin kira ücreti ertelendi!

Pandemi döneminde belediyeler tarafından verilen destekler kapsamında CHP'li 11 büyükşehir belediyesinin 15 bin 251 adet kira ücreti ertelendi.

BDDK'dan kira sertifikası işlemleriyle ilgili önemli karar!

BDDK, kira sertifikası işlemlerinin takas operasyonlarının olumsuz etkilenmemesini ve TL cinsinden menkul kıymetlerin etkin ve verimli bir şekilde işlem görmesini temin altına alacak önemli bir karar verdi.

Cevdet Yılmaz: Belediyeler esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladı!

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında belediyelerin, esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladığını belirtti...

belediyeler kira alacak mı Haberi

belediyeler kira alacak mı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Anadolu Ajansı muhabirine, CHP'nin 37. Olağan Kurultay süreci ve yaşanan son gelişmelere ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, koronavirüs salgını sebebiyle ertelenen ve henüz tarihi belirlenmeyen 37. Olağan Kurultay ile yeni bir enerji ve motivasyon yakalayacaklarını belirten Torun, CHP'nin yoluna daha güçlü devam edeceğini belirtti.

- CHP'li belediyelere koronavirüs önerileri

Seyit Torun, koronavirüs salgını gündeme geldiği andan itibaren insanların toplu kullandıkları alanların steril hale getirilmesi için CHP'li belediyelerle irtibata geçtiklerini, bir genelge yayınladıklarını da söyledi.

Bu kapsamda belediyelerin kentlerin ortak kullanım yerlerindeki birçok alana dezenfektan yerleştirdiğini dile getiren Torun, CHP'li belediyelere belli bir süre su kesintisi yapılmaması ve belediyelerden kendilerine ait yerleri kullanan vatandaşların kira borçlarını ödememesi durumda olumsuzluk yaratılmamasını istediklerini bildirdi.

Seyit Torun, şunları söyledi:

"Koronavirüsün...