29 / 04 / 2024

belediyeler mıpımde

belediyeler mıpımde

Türkiye'den birçok belediye, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösteriyor. Türel: "Hollywood platoları gibi yapılar inşa edeceğiz. Antalya gerçek anlamda bir sinema şehri olacak" dedi.

Belediyeler milyar dolarlık projelerle MIPIM'de!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 15 ilçe belediye başkanı ile fuara katıldıklarını ve kentte gerçekleştirmeyi planladıkları 60 proje için yatırımcılara çağrı yaptıklarını söyledi.

Pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Net yüzde 60 indirim! Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi

Emel pırlantada pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Tüm pırlanta takılarda net yüzde 60 indirim kampanyası devam ediyor. Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi.

Sevgililer günü kampanyası başladı! Tüm pırlanta takılarda büyük indirim! Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Sevgililer günü kampanyaları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Yetkin Diamond'ta tüm pırlanta takılarda yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi.

Pırlanta gerdanlıklarda dev fırsat! Tam yüzde 60 indirim! Bakan bir daha bakıyor Emel Diamond 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Emel Diamond'ta tüm pırlanta takılarda tam yüzde 60 indirim başladı. Fiyatları görenler gözlerine inanamıyor. Bakan bir daha bakıyor. Emel Diamond 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Zen'de 8 bin TL üzeri alışverişlerde pırlanta küpe hediye! Görenler resmen çıldırdı! 12 Ocak 2023 Zen fiyat listesi

Zen pırlantada büyük kampanya başladı. 8 bin TL ve üzeri tüm pırlanta alışverişlerinizde pırlanta küpe hediye ediliyor. Peki Zen'de pırlanra yüzük, küpe kolye fiyatları ne kadar? İşte 12 Ocak 2023 Zen fiyat listesi...

Yeni yıla özel tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim! Son 4 gün sakın kaçırmayın! 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi

Lal pırlanta yeni yıla özel fiyat listesini güncelledi. Tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim kampanyası başlatan Lal pırlantanın indirimli fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi.

Magnet Mıp Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magnet Mıp Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Buseyna Mugles tarafından kuruldu.

Altın fiyatları eriyor! Elimizdeki altınları bozduralım mı? Pür dikkat bakın! 23 Kasım 2022 son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları her geçen gün erirken, yatırımcılar ellerindeki altınları bozdurup bozdurmama konusunu araştırıyor. 1 gram bile altını olanlar pür dikkat bakın. İşte son dakika altın fiyatları 23 Kasım 2022...

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Zen pırlanta küpelerde yüzde 50’ye varan indirim! Zen Pırlanta 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Zen Pırlanta’dan tüm pırlanta küpe modellerinde geçerli yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli pırlanta küpeler..

Emel Diamond'ta tüm pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim kampanyası başladı! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Emel Diamond Eylül ayına özel başlattığı kampanyanın sonuna geliyor. Emel  Diamond tüm pırlanta yüzüklerde yüzde 60 indirim kampanyası başlattı. Emel Diamond pırlanta fiyatları ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Pırlanta tektaş yüzüklerde büyük fırsat! İşte Blue Diamond pırlanta tektaş yüzük 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş yüzüklerde büyük fırsat başladı. Blue Diamond'ta tüm pırlanta tektaş yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başladı. Peki Pırlanta tektaş yüzükler ne kadar? İşte Pırlanta tektaş yüzük 26 Eylül 2022 fiyat listesi.

Tüm pırlanta takılarda yüzde 35'e varan indirim! İşte Altınbaş 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Tüm pırlanta ve altın takılarda yüzde 35'e varan indirim başlatan Altınbaş indirimli ürünler fiyat listesini yayımladı. Peki Altınbaş pırlanta yüzük, kolye, bileklik ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş pırlanta  22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tüm pırlanta gerdanlıklarda yüzde 50'ye varan indirim! İşte Koçak pırlanta gerdanlık 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Koçak'ta tüm pırlanta gerdanlıklarda yüzde 50'e varan indirim var. Pırlanta gerdanlık almak isteyenleri sevindiren bu indirimi duyanlar Koçak pırlanta gerdanlık fiyat listesini araştırıyor. Peki koçak pırlanta gerdanlık fiyatı ne kadar? Koçak pırlanta gerdanlık kaç lira?

belediyeler mıpımde Haberi

belediyeler mıpımde

Fransa'nın Cannes kentinde bu yıl 26.'sı düzenlenen MIPIM 2015'e Türkiye'den birçok yerel yönetim katılıyor. Aralarında Ankara, Antalya, Bursa ve Balıkesir büyükşehir belediyeleri, Bilecik, Beyoğlu, Bağcılar, Darıca ve Gaziosmanpaşa belediyelerinin de bulunduğu birçok belediye fuarda yer alırken, belediyeler gelecek yıllarda MIPIM'de daha güçlü ve daimi olmak istediklerini ifade ediyor.


Fuarda AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan belediye başkanları, Türkiye'nin bu yılki fuara damgasını vurduğunu ve özellikle İstanbul maketinin herkesi kendine hayran bıraktığını söyledi.


"Antalya gerçek anlamda bir sinema şehri olacak"


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'da yeni turistik cazibe yatırımları yaparak, insanları cezbedip şehre ilgiyi çekmek istediklerini anlattı.


Antalya'nın 50 yıldan bu yana Altın Portakal Film Festivali'ni gerçekleştirdiğini anımsatan Türel, "Altın Portakal Film Festivali'ni uluslararası platforma taşımak istiyoruz. Yılın 300 günü güneş gördüğü ve bu...