06 / 05 / 2024

belek golf tesisi

belek golf tesisi

Club Med'in 40 tesisi ünlü tasarımcıların imzasıyla yenilendi, firma 2013 yılında Belek'te açacağı villa konseptli golf tesisiyle bir ilki gerçekleştirecek

Ankara'daki 103 adet iş yeri ile İstanbul Silivri'deki golf tesisi kiraya veriliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 103 adet iş yerini, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü de golf tesisini kiraya veriyor. İşte ihale ilanları...

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Silivri'de golf tesisleri kira ihalesi iptal edildi!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, tarafından Silivri'deki 1 milyon 642 bin 243 metrekarelik alandaki 18+9 delikli golf tesisi ile hizmet binaları ve müştemilatını 20 yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi iptal edildi.

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

Koç’un Riva'daki Golf Sahası için yeni plan!

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

Ankara Gölbaşı'na golf tesisi geliyor!

Forem Gayrimenkul, Ankara Gölbaşı'nda 95 milyon 781 bin TL'lik yatırımla golf tesisi inşa edecek.

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlandı!

Beykoz'da 223 bin 823,63 metrekarelik dev alanda yapılacak Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için imar planı hazırlanarak askıya çıkarıldı...

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Antalya Belek'e terfi merkezi inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Titanic Hotels, Turkish Airlines World Golf Cup 2016 sponsoru!

Titanic Golf Club’ta Yapılacak Büyük Final ile Golf’ün Devleri Titanic Deluxe Belek’te Buluşacak...

Titanic Hotels'den Belek'e yeni golf oteli!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, " Belek’te golf temalı otel projemiz var. Üst segment golf hedef kitlesine hitap edecek yeni golf oteli projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Antalya'da 10 ayrı kamu taşınmazı tahsis edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya'da 1250 ek yatak kapasitesiyle birlikte Alanya'da 18 delikli golf tesisi ve Belek'te turizm amaçlı spor tesisi yapımının öngörüldüğü 10 ayrı kamu taşınmazını tahsise çıktı.

belek golf tesisi Haberi

belek golf tesisi

Dünyanın 5 kıtasında 80'den fazla tatil köyü ile hizmet veren Club Med Belek'te ilk villa konseptli golf tesisini açacak. 2013 yılında hizmete girecek olan tesis Türkiye'nin ilk villa konseptli golf tesisi...