04 / 05 / 2024

belenco yurtdışı pazarı

belenco yurtdışı pazarı

Manisa'daki fabrikası ve İstanbul-Ankara ofislerinin yanı sıra ülke geneline yayılmış distribütörleri ve altı kıtadaki iş ortaklarıyla faaliyetlerini sürdüren Belenco, yeni pazarlara açılma hedefinde. Yurtdışında yeni pazarlara yönelecek...

Atasay yurtdışında 200 mağaza açacak!

Bu yılı 870 milyon TL ciroyla kapatmayı planlayan Atasay, Asya pazarına açılmayı hedefliyor. Ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan Atasay CEO'su Atasay Kamer, "Hedefimiz yurtdışında 200 mağazaya ulaşmak" diyor.

Bodrum'da markalı konutların metrekaresi 9 bin 500 TL'den başlıyor!

Turizmin kalbinin attığı yer olan Bodrum'da yirmiye yakın yeni proje hayata geçiyor. Tatilini otel yerine kendi evinde geçirmek isteyenler için birbirinden farklı seçenekler sunan projeler yurtdışı pazarında da satışa sunuluyor...

Mobilya şirketleri yurtdışına açılıyor!

Son yıllarda Türk şirketlerinin uluslararası pazarda söz sahibi olmak istemesi ve dünya pazarından daha büyük pay alma arzuları onları dışa yönlendirdi. Özellikle son 5 yıldır Türk şirketlerinin yurtdışı iştiraklerinde gözle görülür bir artış var.

İnegöllü mobilyacılar Amerikan pazarına giriş yaptı!

Mobiliyum, yurtdışı pazarlama çalışmaları kapsamında Amerikalıları ağırladı. High Point Market Mobilya Fuarı Genel Müdürü L. Bolton ve beraberindeki alım danışmanları İnegöllü mobilyacıların Amerikan pazarına hızlı bir giriş yakalayacağını ifade etti.

Kuzu Grup'un 57 bin konutluk projesi İran'da yükseliyor!

İran’a 12 yıldır uygulanan ekonomik ambargonun sona ermesi 2011 yılında İran pazarını keşfeden ve 57 bin konutluk dev bir projeye imza atan, inşaat firmalarından Kuzu Grup’un yurtdışı pazarındaki öncü konumunu pekiştirdi.

Göktun Çelik yeni fabrika yatırımına hazırlanıyor!

Dosya ve soyunma dolapları imalatıyla 2007 yılında faaliyetlerine başlayan Göktun Çelik, yurtiçinde özel sektör ve resmi kurumlarla olan çalışmalarını yurtdışı pazarında da genişletiyor..

Cuccinella Mutfak yurtdışı pazarına açılacak!

Yeni nesil ve fonksiyonel yapılara imza atan Cuccinella Mutfak, çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, yurtdışına açılmayı hedefliyor. Cuccinella, İtalyan halk dilinde "Benim güzel küçük mutfağım" anlamına geliyor.

Sennacity Hotel yurtdışı pazarına açılacak!

Eskişehir Sennacity Hotel Genel Müdürü Kaan Erdin, “ Turizm ’de hedef pazar olarak,Almanya ve Uzakdoğu ülkelerini hedefliyoruz ” dedi.

Yurtdışı müteahhitlik sektör payı düştü!

Yurtdışı müteahhitlik sektörü Rusya, Irak ve Libya'da sıkıntı yaşıyor. Sektör pazar payının yüzde 35'ini oluşturan bu 3 ülkedeki 10 milyar doları aşan projelerin Irak ve Libya ayağı durdu.

Mağaza zincirlerinden Türkiye pazarı için küçük metrekareli mağaza formatı!

Yurtdışında dev mağazalar açarak büyüyen yabancı zincirler, Türkiye'de strateji değiştirdi. Şirketler, müşteri kaybetmemek için küçük metrekareli mağazalara razı oldu. Firmalar, Türkiye pazarına özel küçük metrekareli format geliştiriyor...

Pakpen yurtdışında faaliyetlerini artırıyor!

Yurtdışında yer aldıkları projeleri oldukça önemsediklerini söyleyen Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, büyük altyapı ve imar projelerini, pazar dinamiklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini bildirdi.

Pakpen, yurtdışında faaliyetlerini artırıyor!

Yurtdışında yer aldıkları projeleri oldukça önemsediklerini söyleyen Pakpen Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Tuza, büyük altyapı ve imar projelerini, pazar dinamiklerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini bildirdi...

Turgutlar Grup, Irak pazarında iki kat daha büyümeyi hedefliyor!

Şantiye, yurt, okul mobilyaları ile her çeşit ofis mobilyaları kapsamında hizmet veren Turgutlar Grup, yurtdışı faaliyetlerinde önemli bir yer tutan Irak pazarında, 2014 yılında iki kat daha büyümeyi hedefliyor.

belenco yurtdışı pazarı Haberi

belenco yurtdışı pazarı



Manisa'daki fabrikası ve İstanbul-Ankara ofislerinin yanı sıra ülke geneline yayılmış distribütörleri ve altı kıtadaki iş ortaklarıyla faaliyetlerini sürdüren Belenco, yeni pazarlara açılma hedefinde. 


Kuvars yüzey üretimi yapan Belenco'nun, özellikle Amerika ve Avrupa'dan yoğun ilgi gördüğünün altım çizen Belenco CEO'su Metin Genç, "Belenco, gerek Türkiye'de gerek dünyada birçok önemli projede yer aldı. İnşaat sektörü ve mutfak üreticilerinin tercih ettiği güvenilir bir marka olmayı başardık" dedi. Kanada, ABD, Avustralya, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinin ilk etapta yöneldikleri ve çalıştıkları dış pazarlar olduğunu ifade eden Genç, bunun yanı sıra yeni pazar arayışlarının sürdüğünü söyledi. Eski Sovyetler Birliği ülkeleri, özellikle Rusya ve Kuzey Afrika'nın ihracat için hedefleri arasında yer aldığım aktaran Genç, 'Yurt dışı projelerimizden sonuncusu ise Kafkas bölgesinin en büyük ve en işlek uçuş...